- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet sevgili motosiklet.net izmir tayfası......... bayramda kuşadası saklıbahçe kahvaltımız ve kuşadası önder camping resimlerimiz....... bazı resimler eksik ben koymuyorum nedeni malum......... en azından göz zevkinizi düşündüğüm için :cherry: :rendeer: :bestmt:
evet katılımın oldukça fazla olduğu bir geziydi sırasıyla arkadaşların resimleri nickleri..........

ilk mola yerimiz olan saklı bahçe kahvaltı süpherdi ve inanılmaz eylenceli geçti mekan bir harika hafta sonu için iyi bir tercih... :cat:
evet toplanma saatimiz gelmişti ve yavaş yavaş dökülmeye başladı millet

gaziemir migrosta buluştuk

yola çıkma vakti kahvaltı yapacağımız saklı bahçeye hücuuummm

kankam pikapla gediği o gün lojistik destek için
bende bahaneyle bayram ettim kankamın goldwıng ini kullandım

ahanda ben ve APV41 :rendeer:

çile köyüne yaklaştık saklı bahçeyi bulduk

kahvaltı mekanımız saklı bahçe zeytin kır lokantasındayız kankam cengiz ( APV41 ) iş başında masa paylaşımı oturma biçimi kask dizimi çay içen kahve içen yumurta rafadan mı kafadanmı yoksa sahandamı telaşında
:rendeer:

41 kere maşallahhh :joker:

kral faruk sofrası şuralarda biyerde kuş sütü olacaktı

kankam derin ve yeni kaskı :cherry:

önder camping e geliyoruz asli görevimizden biri motorlara hemen bir bekçi köpeği bulmakya hemen bir tane alman kurdu buluyor erkan

küçük atakan virago kullanırken :joker:

evet katılımın oldukça fazla olduğu bir geziydi sırasıyla arkadaşların resimleri nickleri..........

ilk mola yerimiz olan saklı bahçe kahvaltı süpherdi ve inanılmaz eylenceli geçti mekan bir harika hafta sonu için iyi bir tercih... :cat:
evet toplanma saatimiz gelmişti ve yavaş yavaş dökülmeye başladı millet

gaziemir migrosta buluştuk

yola çıkma vakti kahvaltı yapacağımız saklı bahçeye hücuuummm

kankam pikapla gediği o gün lojistik destek için

ahanda ben ve APV41 :rendeer:

çile köyüne yaklaştık saklı bahçeyi bulduk

kahvaltı mekanımız saklı bahçe zeytin kır lokantasındayız kankam cengiz ( APV41 ) iş başında masa paylaşımı oturma biçimi kask dizimi çay içen kahve içen yumurta rafadan mı kafadanmı yoksa sahandamı telaşında

41 kere maşallahhh :joker:

kral faruk sofrası şuralarda biyerde kuş sütü olacaktı

kankam derin ve yeni kaskı :cherry:

önder camping e geliyoruz asli görevimizden biri motorlara hemen bir bekçi köpeği bulmakya hemen bir tane alman kurdu buluyor erkan

küçük atakan virago kullanırken :joker: