Luxor'dan 4 teker uyarıları

fazla abartmıssınız bence bunlar olağan şeyler adamı8 gaza getirirsen basar tabi zaten arkasında kızda varsa tamam

olur mu canım ööle demeyin adamın arkada manitası var yapacak tabi,girecek bi yere ahanda sivrisinek gibi yapışacak sonra aklıllanır kanımca:farao:

Artis diyenler el kaldırsın::148::

bazı tipler varki çok şaşırıyorum.bugün motorla arkadaşlarla buluşmaya gittim.park ettim indim ve kaskımı motorun üzerine koydum.o esnada bi motorcu arkadaşımız arkda hatunla birlikte yoldan aheste aheste ileliyordu.elemanla gözgöze geldiğimde adam birdenbire bir gaz vıınn. neden böyle yaptı anlamadım.

Kişilik zafiyeti olan/Varoluşun hikmetlerinden habersiz insanlar, sahip oldukları mal, mülk, para, mevkii ve makamla varlıkların ispatlamaya çalışırlar.
Ne diyelim... Allah ıslah etsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla kusura bakmayın o anguta artis demiycem çünkü okursa belki hoşuna gider artis lafı ona anca asfalta jölesini yalatıcasa salak ve salak ötesi isterik, artcısı denebilir herhalde:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ama bisey varki tencere kapak misali birbirlerini bulmuşlar :farao:

Valla arkadasın yaptıgını sıddetle kınıyoruz bugun benımde sokak arasında sagımdan bı pızzahot cu arkadas gectı kı sormayın...

Bıde aksam saatı dukkanın onunde hava alıyorken bı rs150 lı vatandasımız sırayla soforun onunde 1 cocuk + 1sofor + 1 cocuk + 1 kadın + 1cocuk ve kadının solundan sıkıca tuttugu bı cocuk daha yanı 4 cocuk 2 yetıskın bunlar anne ve baba olduklarını sanıyorlar herhalde 6 kısı bınmıslerdı, kask onekı yok kask mask

sonra motosiklet çok tehlikeli çokkk

malesef istanbul tarifiği böyle kendini bilmezlerle dolu.. Allah bizleri onlardan ve sebep olacağı kazlardan korusun..

MKH

Acaba bazıları artistlikten başka bişey için kullanan var mı:silent:

Bi alet olsa ,kuduruk motorcunun arkasındaki artıçıyı kendi ardına çalabilsen :queen:
geri almak için yavaşladığında da akıllı ol diyip geri versen :mrgreen::bounce:

öylelerine böylesi lazım ,gazını alıp yollayacaksın

Öldüğü zaman ne ona ne de arkasında ki kıza acırım sadece ailesine üzülürüm, o kadar...

bende ankarada çok görüyorum böyle tipleri. kızmam o ki bu adamlar yüzünden biz motorculara kötü gözle bakılıyor , trafikte saygı gösterilmiyor. dün kızılayda iki tane motor kullandığını zanneden zavallı tamamen korumasız (saçlar jöleli , güneş gözlüğü) , arkalarında iki tane kız (bi sarılmışlar ki sormayın) , arabaların arasında slalom yapıyolar , bende arabadaydım ve sol tarafıma çarpmaktan son anda kurtuldu. bayağı kızdım ama adamlar tınlamadı bile . yazık bu insanlara sahiden , arkasında oturan bayanlarda en az kendileri kadar cahil olmalı...

Geçen Tarabya tarafında mcdonaldcı bi motorlu dağıtıcı arkadaşı gördüm.Önümde gidiyodu ve acayip haraketler yapıyodu.Kesinlikle artislik değil ama düşmek için baya bi uğraştı olmadı.Sonradan motoru ortadan ikiye kırmaya çalışıyodu diye karara bağladım.
34 EB 8690 Plakalı arkadaşıda toplamak bize düşücek nasıl olsa.

vallahi bu arkadaş hata yaptığını ancak arkasındaki arkadaşının başına kendi yaptığı bi hatadan dolayı bişey gelirse anlar. bazı şeyleri anlamak için yaşamaya gerek yok. kafamızı kaldırıp çevremize bakmamız yeterli olacaktır aslında çünkü çevremizde yaşanmış örnekler çok.

allah en kısa zamanda bu arkadaş akıl fikir versin. eyer bu yazıları okursada hayat 5 dk içinde salgilayacağın adrenalin kadar ucuz deyil. artislik yapacaksan yabancı dil ören mesela ibranice ören motordan daha çok işe yarar:wiinkk:

Bugün kafasız motorcular günü herhalde.
Demşn eve gelirken üst göztepede bir cup gördüm.oturma düzeni aynen
adam-ezilmiş çocuk-kadın şeklindeydi.ışıklarda yanımda durdu.adama baktım kaskıma vurup onun kafasını gösterdim.kask aşağıda gibi bişeyler geveledi.orda değil kafanda olacak dedim, neyse ayrıldık.
tam istasyon caddesinden aşağı iniyorum ilgili plakalı cbrın yanından geçtim.arkada kız arkadaşı, kaskı ona vermiş, önde de kendisi kask yerine jöle kullanmış bir arkadaş.ne hikmettir ki ben onu geçince(10 km hızla süzülerek geçtim, yanlış anlamayın yani) bir gaza geldi bir gaza geldi ki sormayın.bir anda gazlamalar, makaslar(istasyon caddesini bileniniz var mı) falan ne olduğunu şaşırdım.bir ara karşı şeritten gelen bir arabanın tamponu ile cm farkıyla haşır neşir olmaktan kurtuldu, yoksa plakasının örekesini görecekti.neyse yolda ışıklar var tabii, o gidiyor, ben yavaş yavaş yine yetişiyorum.cadde ışıklarda kız arkadaşı ona bir sarılıyordu zaten görmeyin, sanki "süper gittin, en büyük sensin" misali.
derdi neydi anlamadım ama ona eğer bu sitedense bir iki lafım olacak.
arkanda vebali senin üstünde bir can taşıyorsun, sende zaten koruma hak getire, ya o arabaya yapışsaydın çok hoş mu olacaktı?ya yol ortasındaki demirler dengeni bozsaydı, yere yapışınca iyi mi olacaktı?
bu arkadaşın bir an önce akıllanmasını temenni eder, ne kendi nede başka bir canı bir daha tehlikeye atmamasını umarak Allahın ona akıl fikir vermesini umarak yazımı bitiririm.NOKTA...

Luxor bende göztepede oturuyorum ve ilk defa görmüşsün helal olsun ben her akşam görüyorum neler yaptıklarını bi gün bi tanesini ışıklarda yakalıyıp ::cekic:: yapıcam ne kaskları var nede başkalarına saygıları kendi canlarını düşünmüyorlar bare başkalarını düşünsünler

Dedign gibi kendi hayatını düşünmüyor zati onu anladıkta arkasına aldıgı adamın hayatını nasıl hiçe sayar.:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar