Bugün kafasız motorcular günü herhalde.
Demşn eve gelirken üst göztepede bir cup gördüm.oturma düzeni aynen
adam-ezilmiş çocuk-kadın şeklindeydi.ışıklarda yanımda durdu.adama baktım kaskıma vurup onun kafasını gösterdim.kask aşağıda gibi bişeyler geveledi.orda değil kafanda olacak dedim, neyse ayrıldık.
tam istasyon caddesinden aşağı iniyorum ilgili plakalı cbrın yanından geçtim.arkada kız arkadaşı, kaskı ona vermiş, önde de kendisi kask yerine jöle kullanmış bir arkadaş.ne hikmettir ki ben onu geçince(10 km hızla süzülerek geçtim, yanlış anlamayın yani) bir gaza geldi bir gaza geldi ki sormayın.bir anda gazlamalar, makaslar(istasyon caddesini bileniniz var mı) falan ne olduğunu şaşırdım.bir ara karşı şeritten gelen bir arabanın tamponu ile cm farkıyla haşır neşir olmaktan kurtuldu, yoksa plakasının örekesini görecekti.neyse yolda ışıklar var tabii, o gidiyor, ben yavaş yavaş yine yetişiyorum.cadde ışıklarda kız arkadaşı ona bir sarılıyordu zaten görmeyin, sanki "süper gittin, en büyük sensin" misali.
derdi neydi anlamadım ama ona eğer bu sitedense bir iki lafım olacak.
arkanda vebali senin üstünde bir can taşıyorsun, sende zaten koruma hak getire, ya o arabaya yapışsaydın çok hoş mu olacaktı?ya yol ortasındaki demirler dengeni bozsaydı, yere yapışınca iyi mi olacaktı?
bu arkadaşın bir an önce akıllanmasını temenni eder, ne kendi nede başka bir canı bir daha tehlikeye atmamasını umarak Allahın ona akıl fikir vermesini umarak yazımı bitiririm.NOKTA...