Lütfen Yardım Zealsun GS 200 Hakkında

S.a Arkadaşlar Bende Zealsun Gs 200 Kullanıcısıyım Sizden Bi Konuda Yardım İstiyorum Marş motorum Dişli Sıyırdı Orjinal Bi Marş motoru nasıl tegmin edebilirim yada hangi markaların marş motorları uyuyuyor sormamın sebebi daha 3 gün önce yeni kasımpaşabisiklet.com dan sipariş verdim ve gelen marş motoru gene aynı şekilde dişli sıyırdı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden iyi forumlar arkdaşlar

Aprilia sr150 vardı zamanında... Yedek parçaları yok gibi bir şey olan içinde örnek veriyim. Sol, sağ sinya çift 120 tl filan. eur bazında satılıyordu... Yine zamanında sıfır marş motoru için istenen fiyat 60 Eur idi. Gittim abi bostancı sanayiye... Sordum bobinajcı varmı aga burada diye :cherry:
Adam iç sargılarını değiştirdi + güzel bir dişli uydurdu makineden. 30 lira verdim çıktım....
Alternatif olarak değerlendirebilirsiniz... :)

S.a Arkadaşlar Bende Zealsun Gs 200 Kullanıcısıyım Sizden Bi Konuda Yardım İstiyorum Marş motorum Dişli Sıyırdı Orjinal Bi Marş motoru nasıl tegmin edebilirim yada hangi markaların marş motorları uyuyuyor sormamın sebebi daha 3 gün önce yeni kasımpaşabisiklet.com dan sipariş verdim ve gelen marş motoru gene aynı şekilde dişli sıyırdı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden iyi forumlar arkdaşlar

dostum senın sorunun marş motorun yenilenecek ve birde MARŞ RUBLESİ değişecek,
aksi taktirde motor ne kadar değişirsen değiştir sorun yıne yaşanacaktır,

sanıyorum senın motoruna KANUNİ RACER 2OO rublesi ve marş motoru uygun olması gerekıyor,

ortalama fiyatları ise,
marş motoru 45 lira,
marş rublesi 60 liradır,,,

bulamassanız eğer marş motorunuzun resmını site yardımı ile bana iletirseniz size uygun marş motorunu temın edebılırım,,,

yakın olsanız montajınıda yapardık,,,

bende bir zealsun gs 200 motor kullanıcısıyım bende marş motoru değiştirdim kanuni racer 200 ün hemen hemen tüm parçaları uyuyor

bu arada hala orginal parçalarını bulabileceğim sağda solda köşede kalmış varmı diye bakınıyorum ist. avrupa yakasında bilen varsa haber verirse sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar