lÜtfen yardım arabalarla bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum

ARABAYI ALIYIMI

• Kullanılan toplam oy
    37
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben modifiyeli şahin almayı düşünüyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum:bestmt::)
2.el modifiyeli turbo şahin
sahibinden satılık 2001 model turbolu şahin bulut rengi adanalı jant otomatik kapı tv navigasyonlu abs elektrikli camlar hidrolik direksiyon ısıtma koltugu şöför airbag yolcu airbag yan airbag xenon far sis farı klimalı yol bilgisayarı deri döşeme cd player alarm triptonik vites hız sabitleyici

Araca ait detaylar

Fiat / Tofaş
Şahin
Sahibinden
Satılık
00000 km
GümüŞ Gri
Benzin/LPG
Sıfır
Motor hacmi : 1300 cm3 aşağısı
Beygir gücü : 101 - 200 arası
Hatchback 5 kapı
yıl 2001
5 vites
Araçta bulunan opsiyonlar
ABS; Şoför airbag; Yan airbag; Yolcu airbag; Alarm; CD Player; Deri döşeme; Hidrolik direksiyon; Hız sabitleyici; İsıtma koltuğu; Klimalı; Elektrikli camlar; Otomatik kapı; Park sensoru; Sis farı; Triptonik vites; Tv Navigasyon; Xenon far; Yol bilgisayarı http://imgs.elookat.com/ilan/foto/3/06-TU-987-jpg-17-9511.jpg
sizce alıyımmı fiyatı 10.000:sunny:

Eğer yeni bir kanun çıkarsa eski arabalardan daha fazla vergi alınabilir aklında bulunsun bence alma çok para ;)

öncelikle tabi ki tarz ve tercih meselesi kimsenin bişey demeye hakkı yok..ama fikirlerimizi de soruyosun...senin de tahmin edebileceğin gibi şahin markasını bu şekilde kullannalara bakılan göz belli...ayrıca fiyatına ve arabanın orjinalliğine hiç girmiyorum...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arabayı alıyımı?
al
alma
Uyarı: Bu bir açık Ankettir, bu Anketi bütün Üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
NEDEN
ACAP

Almak istiyorsan al.Ankete de ''al'' seçeneğini işaretlemişsin zaten.Bize niye sordun anlamadım.

enjeksiyonlu olmamak şartıyla şahin kral bir arabadır:bounce:
yalnız şahin alırken ellenmemişini almak daha akıllıca bir fikirdir modifiye takıntın yoksa
94 model direksiyonu kara düzen bir şahini sürmenin keyfi bir ferrari sürmekle eşittir :cat:

Eğer illa araba almak istiyorsan ben bu arabayı al demem ha alma da demem zevk meselesi bu.Şahin kullanıpta o arabayı bu hale getiren zihniyetleri anlamıyorum(birde isimleri var FAÇA TUNİNG bu ne yaa) ben onlarca kez İzmir yarış pistine gittim orada evolar,subarular,camorolar,BMW 2.0-2.8 araçlar,vtec ler,gti lar yani bastın mı giden arabalar varken onlar sakin sakin girer piste şahinler bağırta bağırta lastik yakmaya çalışarak anlamıyorum farkındalar mı bilmiyorum ama o araç sadece bi binek araç 1.6 normal hem de çok normal bi motora sahip turbo nedir yaa şahinde onun ne işi var Allah aşkına yapma bari sen yapma illa şahin alacaksan git 6-7 bin tl ye temiz bi tane bulursan al bin emin ol o dahaaz masraf çıkaracaktır ama illa ben yakışıklı araba istiyorum diyorsan o paraya alabileceğin inan çok daha yakışıklı arabalar var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ARKADAŞLAR

öğğğğğğğğğğ, ayrıca böğğğğğğkkkk
arkadaşım, internet aleminde bol bol bu tür araçlara ve kullanıcılarına hitap eden falancatuning, fişmantuning var,
bu tür araçları kullanan kendini ispatlama çabasında, yeniyetme kişilerin trafikte motorize iken bana, araba kullanan eşime, kardeşime vs karşı olan tutumları sebebiyle nefretimi kazandılar...
al veya alma, banane!!! motosiklet forumunda bulunan insanlara ne???

Forumdan Uzaklaştırıldı
MERHABA :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

öğğğğğğğğğğ, ayrıca böğğğğğğkkkk
arkadaşım, internet aleminde bol bol bu tür araçlara ve kullanıcılarına hitap eden falancatuning, fişmantuning var,
bu tür araçları kullanan kendini ispatlama çabasında, yeniyetme kişilerin trafikte motorize iken bana, araba kullanan eşime, kardeşime vs karşı olan tutumları sebebiyle nefretimi kazandılar...
al veya alma, banane!!! motosiklet forumunda bulunan insanlara ne???

BAŞLIKTA NE YAZIYOR GİRMESEYDİN O ZAMAN ALLAH ALLAH

Başka Marka Olsa Al Derdimde şahin Alma Artık Millet Kötü Gözle Bakıyor şahine Yani Motosikeltin Apachesi
10.000 tl ye Çok daha güzel araçlar bulabilirsin mesala ford escord arkası kesik olanlar çok güzel yada bi toyota coralla yada bmw 520 eski kasalar tabi bu fiyata rahat bulabilirsin Bende aynı şekilde araba almayı düşünüyorum Motosiklete babam olumsuz yönde Oyüzden ya corolla yada ford escor alacağım güzel araba yani Şahinden kat kat ii dir ler
Bunlara bakmanı tavsiye ederim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-2-el-arac-73943223/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-klimali-toyoto-isteyenler-icin-73954778/detay

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
KONUYLA İLGİLİ KONUŞANLARA TEŞEKÜRLE BİDE ARKADAŞLAR YA KONUŞUNCA ALTA ÖZEL Bİ YAAZI OLUYO NASIL YAPIYORSUNUZ

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------

Başka Marka Olsa Al Derdimde Şahin Alma Artık Millet Kötü Gözle Bakıyor Şahine Yani Motosikeltin Apachesi
10.000 tl ye Çok daha güzel araçlar bulabilirsin mesala ford escord arkası kesik olanlar çok güzel yada bi toyota coralla yada bmw 520 eski kasalar tabi bu fiyata rahat bulabilirsin Bende aynı şekilde araba almayı düşünüyorum Motosiklete babam olumsuz yönde Oyüzden ya corolla yada ford escor alacağım güzel araba yani Şahinden kat kat ii dir ler
Bunlara bakmanı tavsiye ederim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-2-el-arac-73943223/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-klimali-toyoto-isteyenler-icin-73954778/detay
TEŞEKÜR EDERİM KNKA (DİYORUM UMARIM SORUN OLMAZ)
AMA AGA YA BUNLAR BENİM HOŞUM AÇOK GİTMİYOR BU ARABANIN ÖZELLİKLERİDE İYİ BAK İSTERSEN OKU TEŞEKKÜRLER

Şahin alacağına git bi Rover al aynı fiyata turbolu şahin ne arkadaş. Söküyolar küçük turboyu kazalı arabadan lak şahine takıyolar. Bence hiç gerek yok. Şahine modifiye yapanların tipleri belli tarzları belli. Tercih senin. Açıkçası ben şahinden çuf sesini duyarsam yanından geçerken bi tarafımla gülerim. Elindeki parayı çar çur etme. Şahin 10 bin edecek araba değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar