lÜtfen yardım arabalarla bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum

ARABAYI ALIYIMI

• Kullanılan toplam oy
    37
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
KONUYLA İLGİLİ KONUŞANLARA TEŞEKÜRLE BİDE ARKADAŞLAR YA KONUŞUNCA ALTA ÖZEL Bİ YAAZI OLUYO NASIL YAPIYORSUNUZ

mesaj yazıyorsun, sonra birkaç boşluk bırakıyorsun

sonra bir çizgi çekiyorsun şöyle baştan sona

şimdi bundan altta bitane daha çıkacak ama takılma sen oraya

uluhan arkadaşım sen ukala mısın?
ben de Balıkesir'deyim tanışalım, görüşelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şahin alacağına git bi Rover al aynı fiyata turbolu şahin ne arkadaş. Söküyolar küçük turboyu kazalı arabadan lak şahine takıyolar. Bence hiç gerek yok. Şahine modifiye yapanların tipleri belli tarzları belli. Tercih senin. Açıkçası ben şahinden çuf sesini duyarsam yanından geçerken bi tarafımla gülerim. Elindeki parayı çar çur etme. Şahin 10 bin edecek araba değil.

TEŞEKKÜRLE DÜŞÜNÜCEM AMA ŞU ALTTA YAZDIĞIN Onun adı MOTOSİKLET. Makina,makine,alet,cihaz,techizat filan fistan değil .
Motosiklete makine demek, insana yaratık demek gibidir. Yalan değil ama.. Neyse anlatabildim sanırım NASI LYAZDIN

KONUYLA İLGİLİ KONUŞANLARA TEŞEKÜRLE BİDE ARKADAŞLAR YA KONUŞUNCA ALTA ÖZEL Bİ YAAZI OLUYO NASIL YAPIYORSUNUZ

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------

TEŞEKÜR EDERİM KNKA (DİYORUM UMARIM SORUN OLMAZ)
AMA AGA YA BUNLAR BENİM HOŞUM AÇOK GİTMİYOR BU ARABANIN ÖZELLİKLERİDE İYİ BAK İSTERSEN OKU TEŞEKKÜRLER
Benimde Hiç Hoşuma gitmiyordu ama Sürünce Aradaki Farkı Anlarsın Hele Ford Escord Stejın Olan Benim Çok Hoşuma gitti Buna Yapılan Masrafların az birazını ona yapsan Kat kat daha güzel oluyor dur arabanın fotosunu atacam birazdan sana

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
DALGA GEÇMEYELİM

TEŞEKKÜRLE DÜŞÜNÜCEM AMA ŞU ALTTA YAZDIĞIN Onun adı MOTOSİKLET. Makina,makine,alet,cihaz,techizat filan fistan değil .
Motosiklete makine demek, insana yaratık demek gibidir. Yalan değil ama.. Neyse anlatabildim sanırım NASI LYAZDIN
O benim imzam :) Çalarsan silinir tekrarlarsan uyarı alırsın devam edersen banlanırsın

illa şahin istiyorsan motoru ile oynanmamış alsan daha iyi olur. görsel modifiye istiyorsan da motoru orjinal olur borbetli vs vs şahin çok onlara bakmanı öneririm ama motoru oynanmışı alma. bende severim tofaşları çok sağlam motor yapanlarda var ama gerek yok yani şahin hep şahin olarak kalacak. yakıtı desen çok. 10 milyarın varsa 106, 206, brava, gibi araçlara bak al da demicem :)

Demek bu cihaza ( otomobil diyemedim) 10 bin lira vermeyi ciddi ciddi düşünen insanlar var. hayırlı olsun diyelim .......

arkadaşı, hayabusa tatmin etmedi galiba :cherry: bence o paraya 1 ay daha hayabusa kirala şöyle new york civarlarından :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Demek bu cihaza ( otomobil diyemedim) 10 bin lira vermeyi ciddi ciddi düşünen insanlar var. hayırlı olsun diyelim .......
e turbosu var
benim motora da turbo taktım, herhangi bir işlevi yok, kenarda duruyor öyle
sorana turbo var diyorum
yalanı sevmem

...
sahibinden satılık 2001 model turbolu şahin

...
adanalı jant
...
abs
...
ısıtma koltugu
...
şöför airbag yolcu airbag yan airbag
...
klimalı
...
yol bilgisayarı
...
triptonik vites
...
hız sabitleyici
...
Beygir gücü : 101 - 200 arası
Hatchback 5 kapı

Nereden başlasam...

2001 Turbo Şahin - Olabilir.
adanalı jant - Adana jantları sinirli olurlar, çok küfrederler.
abs - ASD olmasın?
ısıtma koltugu - ısıtmalı koltuk?
şöför airbag yolcu airbag yan airbag - Mümkün mü ki Şahin'e bunları takmak?
yol bilgisayarı - Şaka bence bu.
triptonik vites - Porsche mübarek!
hız sabitleyici - gaza tuğla koyuyorsun, sabitliyor.
Beygir gücü : 101 - 200 arası - Kim ölçmüş?
Hatchback 5 kapı - Bu kadar da olmaz! Şahin yahu bu! Dört kapı sedan!

Otomobilden azıcık anlayan adam bir ilanda bu kadar çok yanlış yapamaz.

Genç arkadaşım foruma üye olduğundan beri saçma sapan başlıklar açmaktasın. Önce bi forum kurallarını oku daha sonra başlık açıp mesaj yaz tamamı BÜYÜK HARFLE mesaj yazmak forumda yasaktır.

Bunun dışında yaşının da araba ve motosiklet kullanmaya uygun olduğunu düşünmemekteyim. :farao:

arkadaşım eğer buysan ==> http://www.facebook.com/profile.php?id=100000591983469 " ilgilendikleri " kısmına baktığımızda foruma üye olma sebebin belli. Fakat bu adamlar arasından sana iş çıkmayabilir:cherry: Bir mesajında balıkesir sındırgı da oturduğunu söylemişsin o nedenle bu facebook profilinin sana ait olduğunu düşündüm.

arkadaşım eğer buysan ==> http://www.facebook.com/profile.php?id=100000591983469 " ilgilendikleri " kısmına baktığımızda foruma üye olma sebebin belli. Fakat bu adamlar arasından sana iş çıkmayabilir:cherry: Bir mesajında balıkesir sındırgı da oturduğunu söylemişsin o nedenle bu facebook profilinin sana ait olduğunu düşündüm.

Hacı bende gördümde yapmayayım dedim sen yapmışsın :D bi profil daha var oda ona ait galiba http://www.facebook.com/profile.php?id=100001574629713

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar