Lütfen Oturmayınız

benim kardeşim de gitti
kardeşime tembihledim kardeşim dedim
bak oraya gittiğinde mutlaka supermotolara bak
honda crf 150 r özellikle incele sonra izlenimlerini bana aktar dedim:cherry:
ktm supermoto standında bir tanesine bile yaklaşamamış
bi başka stand daki görevli kardeşimi uyarmış
honda zaten fuara crf 150 koymamış

yani garip bi durum pek hoş gelmedi bana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayanın nasıl bindiğini gören varmı? Depo topuklu ayakkabı ile nasıl çizilir?

showroom'da ayağını arkadan atmak yerine bisiklete biner gibi önden atmaya çalışmış.. tırnak büyüklüğünde sticker'ın orda bir çizik farkettim tam alırken.. farkedilmeyecek kadar küçük ama dikkatimi çekti.. satıcı tanıdıktı.. nasıl olduğunu anlattı.. ki öyle binen örnekleri çokça kez gördüm.. motora sürücü veya artçı olarak nasıl binilmesi gerektiğini bilmeyen motosiklet kullanılcıları bile var şaka maka..

herkes oturmaya meraklı sanırım :mrgreen: insan beğendiği motorun üzerinde görmek istiyo kendini doğrusu
bu firsatıda fuarlarda buluyor . .

eğer o bayan motora ayağını öne atarak biniyorsa o zaman onu ters bindirceksin sonra döndürceksin :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gecenlerde benim motorun ustune oturan amcayı gordum dedım napıyon amca ınsene motorumdan evlat motor alacam bakıyom nasıl dıye :D

Demekki kafeslere koyacaksın motorları... Yazmayacaksın oturmayınız diye... :queen::queen:

söz konusu olan danscı kızlarsa bu serserileri kafeste durduramaz :queen:

herkes oturmaya meraklı sanırım :mrgreen: insan beğendiği motorun üzerinde görmek istiyo kendini doğrusu
bu firsatıda fuarlarda buluyor . .

haklısın motosikletin üzerine bi oturup sagını solunu incelemeden sesini dinlemeden de motosiklet alınmaz ki :cherry:

eğer o bayan motora ayağını öne atarak biniyorsa o zaman onu ters bindirceksin sonra döndürceksin :mrgreen:

güzel çözüm :p

gecenlerde benim motorun ustune oturan amcayı gordum dedım napıyon amca ınsene motorumdan evlat motor alacam bakıyom nasıl dıye :D

amcayı cbr la bi tur attıracaktın sen de artık :queen::queen::queen:

ama tek teker. ben bazen otostopçu alıyorum sonra adamın rengi soluyor:queen:

bende geçen fuar harleycilerden azar işitmiştim.. koltuğa oturdum diye :) hemde üzerinde yazmıyordu.. sonra honda sıtandında cruiserci adamı zorla cbr ye oturttular :) stand görevlileri.. incelikler çok önemli..

Moderatör
Gazete bayisinin önünde gazeteyi açıp okumak gibi bişey aslında bu.. Binlerce insan gitti fuara ve yarısının motorların üstüne oturduğunu düşünsenize.. Gerçek alıcıysanız biner incelersiniz, kimse de birşey demez..

yaa biz fuara niye gidiyoruz. makineleri incelemek icin. tabiki motora oturacağım. kendimi rahat hissedecekmiyim önemli. yoksa zaten tv de gazetede hepsini görüyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
amcayı cbr la bi tur attıracaktın sen de artık :queen::queen::queen:

ama tek teker. ben bazen otostopçu alıyorum sonra adamın rengi soluyor:queen:

dıkkat et arkadan otostopcunun biri bicak ceker sende b*k yoluna gidersin oda :cherry:

arkadaşlar biraz da herkesi kendimiz gibi zannettiğimiz için bize ters geliyor. ne adamlar var benim bildiğim. ferrariye bakmaya gidip vites topuzunu söküp eve götüren adam tanıyorum. belki uç örnek ama bazı insanlar bilerek bile zarar verebiliyorlar. bizi tenzih ediyorum :)

Süper Moderatör (BBRR)
Eğer gerçek alıcı rolüne bürünürseniz oturulmayacak alet yoktur.:pl:
budur ...:cat:

davetiyeyi kapan soluğu fuarda alıyor.. bazıları yanında naylon torba sırf broşür ve eşantiyon toplamaya geliyor.. :cherry:

fuarda görev yaptıydık 2007 de :cherry:amcanın biri geldi mt stickerlerinden 3 er 5 er aldı ..amca dedik 1 er tane al .. adam bozuldu :cherry:giyinişten belli motorla uzaktan yakından alakası yok..

tam karşı stantta 2 kız var bandana dağıtıyolar. ha bire koli koli bandana getiriliyo bide 2-3 saatte bi gelip kızlara ne oturuyonuz bandana dağıtın diyen bi bayan var:cherry: kızlar ha bie bize bandana veriyo .. bizde temizlik bezi olarak kullanıyoz .. bi ara ümmet abi motoran"ın boyna anahtarları asmak için verdiği anahtarlıktan getirdi bi tomar :cherry:

stantta duran adam senin notunu veriyo alıcımısın bakıcımısın ..onu nerden biliyom onuda söliim .. benim thy de kaptan pilot bi arkadaşım var o geldi .. ölesie bakıyo.. HD sıtandına gittik görevli yazılara bakmayın isterseniz oturup kontrol edin bi deneyin dedi..:cherry:

paralı adamı duruşundanmı anlıyolar ne ..:cherry:

o yazılar adamına göre işliyo yani.. Ayda 20000 indiragandi yapabiliyosan her motora oturursun hatta üstünde amuda bile kalkarsın ...:cherry:

Son düzenleme:
"Lütfen önümüzdeki fuara katılmayınız" yazılı A4 kağıdı basıp dağıtıcam ben de bir daha böyle bir şey olursa.

Bizim millet oturmayın yazısının bile üstüne oturduğu için ben fazla bir anormallik göremedim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar