Oturmayın kardeşim sizde...... Ala alala :queen::queen::queen:
bırak motosikletin üzerine oturmayı danscı kızları görücem diye motosikletin üzerine tırmananları bile gördüm ben geçen fuarda :queen:
Oturmayın kardeşim sizde...... Ala alala :queen::queen::queen:
bırak motosikletin üzerine oturmayı danscı kızları görücem diye motosikletin üzerine tırmananları bile gördüm ben geçen fuarda :queen:
Bayanın nasıl bindiğini gören varmı? Depo topuklu ayakkabı ile nasıl çizilir?
eğer o bayan motora ayağını öne atarak biniyorsa o zaman onu ters bindirceksin sonra döndürceksin :mrgreen:
Demekki kafeslere koyacaksın motorları... Yazmayacaksın oturmayınız diye... :queen::queen:
herkes oturmaya meraklı sanırım :mrgreen: insan beğendiği motorun üzerinde görmek istiyo kendini doğrusu
bu firsatıda fuarlarda buluyor . .
eğer o bayan motora ayağını öne atarak biniyorsa o zaman onu ters bindirceksin sonra döndürceksin :mrgreen:
gecenlerde benim motorun ustune oturan amcayı gordum dedım napıyon amca ınsene motorumdan evlat motor alacam bakıyom nasıl dıye![]()
söz konusu olan danscı kızlarsa bu serserileri kafeste durduramaz :queen:
haklısın motosikletin üzerine bi oturup sagını solunu incelemeden sesini dinlemeden de motosiklet alınmaz ki :cherry:
güzel çözüm![]()
amcayı cbr la bi tur attıracaktın sen de artık :queen::queen::queen:
ama tek teker. ben bazen otostopçu alıyorum sonra adamın rengi soluyor:queen:
budur ...:cat:Eğer gerçek alıcı rolüne bürünürseniz oturulmayacak alet yoktur.l: