arkadaslar kaskı deneme sansım oldu nasılmı cbr 125 le buyuk bı kaza gecırdım va kafamda ls 2 kask vardı tahmın ettıgımden daha guvenlı oldugunu anladım kolum ve bacagım 4 yerden kırıldı ama duzeldım

feyizoglu.com da fiyatlar uygun gibi geldi bana
Birde ne olursa olsun çeneden açılır kasklar bana uzak olsun diyorum.
Kask dediğin fullface olur, bunun uçarı kaçarı gıdısı dıdısı yok!
Bu arada feyizoğlu ile birkaçkez alışverişim oldu bana sorarsan sonuna kadar güvenebilirsin çünkü müşteri memnuniyetini hep ön planda tutuyorlar kendileri zarar etmesi ugruna bile olsa..
gözlük olayına gelince gözlük ile motor kullanan bir sürü arakdaşım var bende yazları kasın içine güneş gözlüğü takarım hemde kocaman olanlardan.sorun yaşayacağını sanmıyorum.kaskı taktıktan sonra vizörü açıp gözlüğünü takabilirsin yine kaskı çıkarmadan vizörü açıp gözlüğünü çıkarırsın önce..
eğer birdaha kask alırsam büyük ihtimal ile çeneden açılır olacak çünkü geçen gün güneşi gördüm mahsunun filmindeki gibibir daraldım sanki astımmışım gibi kaskı çıkardım yine kendime gelemedim
çok sıkışık trafik ve güneşte birde siyah kask üzerimde kışlık mont yanıverdim
bu arada feyizoğlu ile birkaçkez alışverişim oldu bana sorarsan sonuna kadar güvenebilirsin çünkü müşteri memnuniyetini hep ön planda tutuyorlar kendileri zarar etmesi ugruna bile olsa..
gözlük olayına gelince gözlük ile motor kullanan bir sürü arakdaşım var bende yazları kasın içine güneş gözlüğü takarım hemde kocaman olanlardan.sorun yaşayacağını sanmıyorum.kaskı taktıktan sonra vizörü açıp gözlüğünü takabilirsin yine kaskı çıkarmadan vizörü açıp gözlüğünü çıkarırsın önce..
Çok teşekkür ediyorum beni o korkutuyordu işte böylelikle sorumun cevabını da buldum =) Peki ilk motor kullanıcısı için ( Hız meraklısı olmayan ) LS2 marka kask yeterli olur mu ?
Tekrar teşekkür ediyorum gerçekten rahatladım =)
:cat::cat:
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45604
linkteki kaskı kullanıyorum.. içinde güneş vizörü de mevcut, ayrıca ben gözlük kullanıyorum (numaralı) arkadaşın dediği gibi..
1-gözlüğü çıkartıyosun
2-Kaskı takıyorsun
3-Kaskın vizörü açıyorsun
4-Gözlüğü takıyorsun (az uğraştırıyor)
5-isteğe bağlı güneş vizörünü indirirsin
6-Dış vizörüde kapadın mı.. hiç bişi olmuyor..
dış vizör açık gidincede gözlüğün uçmaz merak etme bizzat 150km civarı test edildi.. sadece vizörü kapatmazsan çok rüzgar sesi oluyo.. :cat: