Arkadaşlar, biraz önce problemli kaskla sağlam kaskın vizörlerini değiştirdim ve sorunun kaskın yapısındaki milimetrik farktan kaynaklandığını gördüm.
Başınıza denemeden görmeden kaskmı alınır yaw gider bakarsın,takarsın beğenirsen alırsın netten kaskmı alınır bir sürü sorunla karşılaşırsın.
üzülüerek söylüyorum ama evet ls2 lerin birçok problemi var tam kapanmayan vizörler düzgün çalışmayan güneş vizörleri ama arkadaşlar şuda bi gerçek ucuz etin yahnisi bu kadar olur haksızmıyım bendede delta var...
bide bana şu konuda yardım edicek var mı kaskım çok yeni geçen yağmura yakalandım vizör içli dışlı leke oldu ıslak mendille sildim ama eskisi gibi berrak değil vizörüm nasıl temizleyebilirim normal su ve pril duydum işe yarar mı yada buğu önleyici sisteme zarar verir mi?(buğuyu önlediğide şaibeli ya neyse)
bu satın aldığınız internet sitesiyle alakalıdır. sana bi şekilde müşteri memnuniyetsizliğinden geri verilmiş kasklar denkgelmiştir. durup dururken kaska bahane uydurmayın100liralık kask bu kadar olur
paramız vardı da nolan, marushin shoei ya da lazer mi almadık ? elden satın alanlarda da soru çıktığını yazanlar var. beğenen alır beğenmeyen almaz bu kadar
wert, temizlik için yumuşak gözenekli sünger ve çok az pril kullanabilirsin. sakın cila filan atma çizerçünkü cilanın yapısında gözle görülmeyecek kadar küçük granüller var. onlar oto boyası ile birleştiğinde eridiğinden çoğu zaman olumlı fakat bazen de sert yüzeylerde ters etki yapabiliyor
hatta bulabilirsen kadife dokusuna benzer bir parça bezle özel vizör temizleyiciler de mevcut onları da alabilirsin.
![]()
Türkiyede 20 liraya satılan bir kaskı alıpta memnun olan olmadığı gibi avrupada (ispanyada) 20 euroya kask alıpta memnun olacağını sanmıyorum memnun olsa bile yeterli kormua sağlarmı meçhul.