LS2 FF396 KASK ŞİKAYET

ben de kola takma taraftarıyım. hatta ardçı kaskımı da diğer koluma takıyorum. ayrıca ben düşmediğim sürece kolumdan yere düşmüyor. geçen gün kafama takiyim dedim bu sefer de düşer de kafamı bi yere vurursam kask zarar görcek diye tedirgin oldum. 10 metre 10km/s hızla gittikten sonra hemen çıkarttım koluma taktım ohh

Dahada foruma girmez adam aferim :cherry:

çözüm foruma girmemek değil
1-ekipmanına malına sahip çıkmak
2-ekipmanı uygun olan yerde kullanmak. (kaza anında o kaskın aynayı koruyacağını düşünmüyorum. mitili arkadaşın dediği gibi aynaya uygun aynayaı koruyacak bi kask almak)
3- mevcut kaskı da 3km/s hızla bile gitse hatta motorun üstüne oturduğunda çalıştırmadan önce KAFASINA TAKMAK
4-bizim gibi apaçi olmamak
saygılar.

Ulen siz onları kolunuza mı takıyordunuz? Bende mağazada diyorum herkesin taktığı önü camlı, parlak desenli kocaman dirsekliklerden istiyorum diye, satıcı bana ufacık pedler veriyor lastikli. Şimdi oldu. Bende 1 adet daha LS2 alacağım. Ama bir sorum olacak. Benim motora 2 ayna koymuşlar. İkisine ayna kaskı almaya durumum yok. 1 tanesine alsam, diğer aynayı da söksem olur mu? Hem daha hızlı gider miyim?

Şaka bir yana 2 ay evvel Honda Yükselişte otururken içeri 2 keko girdi. Muhabbet şu;

- Birader KAFALIK var mı?
- Var. Nasıl bir şey bakmıştınız?
- Böyle normal bir şey. (Açık vitrindeki LS2 leri atladı. Kapalı vitrindeki Shoei lere baktı) Kaç kuruş bunlar?
- 400 den başlıyor.
- Oha bir kafalığa 400 verilir mi hadi hayırlı işler.

Zihniyet polis görürse sorarsa KAFALIK olsun. Yoksa o saçlarının arasından rüzgarın aktığı andaki özgürlük hissi için motor kullanıyor.

Aynada uretim hatasi var demek,100 km hiza kadar korumaliydi. Motorunuzu hemen satin. :))
Hihihi

Mıknatıslısı çıkacak bu model kaskların.
Onlarda kayma ve düşme sorunu olmuyor.
Bu model için diyecekleri tek şey kullanıcı hatası.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
adamla niye dalga geçiyorsunuz kardeşim. adam aynayı kaç liraya aldı kim bilir? cık cık, ayıp.

sen hem LS2 ye dünya kadar para ver, hem aynada duramasın hem kavlansın, şu LS2 firmasının rezilliğine bak vizyonsuzluğuna bak !! bu arkadaşın servetine göz dikmiş alçak bir işletme bu LS2 bence avrupa insan hakları mahkemesine kadar gitmelisin dostum

Valla iyiki açmışın bizde günlük stresden uzaklaşıyoruz Ls2 sahiplerini görünce hehe .Allah kaza bela vermesin giden kask olsun reyiz

yok usta kask ile ilgili bir sorun :) konuya gelecek yorumları merak ettim oda tam bekledıgım gibi geldi 4 yıldır burdayım az cok tahmin edebiliyorum ve iyi güldüm valla herkesın eline sağlık :)

yok usta kask ile ilgili bir sorun :) konuya gelecek yorumları merak ettim oda tam bekledıgım gibi geldi 4 yıldır burdayım az cok tahmin edebiliyorum ve iyi güldüm valla herkesın eline sağlık :)

bende dedim engin reis forum üyeliğini sildirip,interneti kapattırmış,bilgisayarı da camdan atmıştır yorumlardan sonra :)
adam dağ gibi arkasında duruyo açtığı konunun , Engin Reis renk kattın , ara sıra aç böyle konular deşarj olalım gerçi küfür de edemiyoz aq .ceza yemiyek diye:mrgreen:

Bizi denedin ve ne kadar espirili çocuklarız gördün mutlusundur umarım :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar