LS2 FF396 KASK ŞİKAYET

Arkadaşlar resimdeki kask var bendede.fakat şişebilen yan padler var.bunlar arızalandı ve 10 km hızla giderken kask aynadan yere düştü ve desenli kısım kavladı ve soyuldu.şikayette bulunabilecegim bir yer var mı acaba?

10 km hızla giderken kask aynadan yere düştü ve desenli kısım kavladı ve soyuldu.şikayette bulunabilecegim bir yer var mı acaba?

10km hız? aynada? yere düştü? tabi haliyle kavladı.. şikayet ediceksin.
neyi kaskı mı şikayet ediceksin yoksa kaskı 10km hızda tutmayan aynayı mı?

Merak ediyorum şürüş halindeyken kaskun aynada ne işi vardı. Benim bildiğim kask kafada olur?

Öncelikle o kask aynada dolaşırsa yere düşmesi gayet normal.ikincisi 2-3 bin tlyede kask alsan kullanıcı kılavuzunda kazada,düştüğünde kaskta herhangi bir deforme olduğunda mutlaka bir daha takmamanız söylenir.Burda kanuna aykırı birşey yok.

Yerinde Olsam Bende Şikayet Ederdim,
MOTOSİKLET HIZ SINIRI 5 KM OLMALIDIR,

5 km hızla gitseydim kavlayamazdı :)

Ben de ayna kaskı aldım ama durmuyor meret. Özellikle yağışlı havada kayıp düşüyor :( Tavsiye etmiyorum. Kafa kaskı daha iyi diyorlar onu bir araştıracağım.

düşünce mi kavladı, kavladıktan sonra mı düştü. keşke kaskı yerden almadan önce olay yerine haber verseydin.

Yerinde Olsam Bende Şikayet Ederdim,
MOTOSİKLET HIZ SINIRI 5 KM OLMALIDIR,

5 km hızla gitseydim kavlayamazdı :)
Ben de ayna kaskı aldım ama durmuyor meret. Özellikle yağışlı havada kayıp düşüyor :( Tavsiye etmiyorum. Kafa kaskı daha iyi diyorlar onu bir araştıracağım.

düşünce mi kavladı, kavladıktan sonra mı düştü. keşke kaskı yerden almadan önce olay yerine haber verseydin.

AHAHAHAHAHAHAH ASJDFHKAJHFKJASHDFKJASHDKAS AHAHAHHAA OFFFF NE GÜLDÜM YA :queen: :queen: :queen: :queen:

adamla amma dalga geçmişsiniz yav.insan gibi birşey sormuş kardeşimiz. ben doğru yolu göstereyim:

on km hızla giderken kaskın aynadan düşmesi çok tuhaf olmuş.(Ls 2 ler 90 km hıza kadar aynaya yapışabiliyor çünkü bence kask üretim hatalı. hadi düştü diyelim kavlamış olması tam bir firma ayıbıdır(düşünce kavlayan kask mı olur aq) LS 2 nin bu konuda çalışmalar yaptığını duymuştum.aynadan düşmeyen modelleri 2015 te gelecekmiş diyolar.takip edin . geçmiş olsun

Ahahahahahahha

Neşem yerine geldi yorumları okuyunca :queen:

Hani hunharca gülüş vardırya ona yakın birşey oldu evde kendi kendime, artık bir ay ybr mı cbf mi konularına sinirlenmem :p

sorun kaskta değil kardeş. bu apaçilerin yazdıklarını da ciddiye alma. cbr600'ün aynalarında kronik bir sorun var, ne yaparsan yap kask durmuyor aynalarda. ilk fırsatta aynaları çıkar at, kaskı da aynaya değil koluna tak. göreceksin hiçbir sorun kalmayacak.

sorun kaskta değil kardeş. bu apaçilerin yazdıklarını da ciddiye alma. cbr600'ün aynalarında kronik bir sorun var, ne yaparsan yap kask durmuyor aynalarda. ilk fırsatta aynaları çıkar at, kaskı da aynaya değil koluna tak. göreceksin hiçbir sorun kalmayacak.

kaskı koluna takmak,aynaları çıkarıp atmak ve apaçi olan bizmiyiz şimdi

adam kask aynadayken motor kullanmış ona takılıyoz gırgır olsun kardeşim.kask durduğu yerde düşse sen haklısın saygılar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar