LS2 Cartoon Kask Modeli Hakkında

Yakın çevremden bu kaskı (LS2 Cartoon) kullanan iki kişi ciddi bir şekilde kaza yaptı.
Biri virajı alamayıp yol kenarındaki mucurlara kaptırmış ve düşmüş, sürüklenerek bariyerlere çarpmış. Sonucunda bacağı kırıldı ama kaskta sadece çizikler oluşmuş.
Diğeride otomobile çarptı ve kafası aracın camınını kırıp içeri girmiş ama kaskta belirli belirsiz çizikler oluşmuş.

Aynı kasktan bende kullandım. Tek şikayetim siyah vizör takınca vizör kenarlarından rüzgar almasıydı. Rengi uymayınca satmıştım.

dün aldım ve 2 gündür deneme turlarına çıktım. aslında biraz mecburiyetten alır gibi oldum, satarım hemen diye düşünüyodum ama vazgeçtim kullanınca. şimdiye kadar hep açık kask kullanmıştım onunda etkisi olabilir tabi
soğuk havada bi sıkıntı yaşamadım
ses yalıtımı olarakta bi sıkıntım yok
içeri su filanda girmedi
cam çizilmez deniyo ama nereye deydi bilmiyorum çizilmiş hemen
buğu da yapıyo hemde çok çabuk

görüşlerim bunlardır ama 100liralık kasktan 100 liralık performans-kalite beklemez gerek

ben beklerim abi :) sanırım 1000 lira demek istedin :mrgreen:

bu arada bende bugun aldım 2 gün sonra elimde olur..hiç kullanılmamış dedi arkadaş 80 liraya 2.el aldım.. gelince yazarım izlenimlerimi... kız olanını yazın kulanıyordum (2008 mod ) bence parasının hakkını fazlasıyla veriyor.. bu kadar olumsuz yorumu anlayamadım.. tabi racing kaskı değil

Arkadaşlar bana LS2 FF350.5 'in siyah vizörü lazım. Buna uygun hangi vizörleri önerirsiniz? özel mesajdan ulaşırsanız sevinirim. Saygılar.

bu kaskın upside modeli bende var araçla giderken kafınızı sağa sola çevirdiğinizden yandan hava aldığı için bi ıslık sesi geliyo.ilk zamanlarda o ne laaa dedim korktuğumu hatırlarım :D
bütceye göre en iyi kask diyebilirm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar