Babalar.. bu kaskı bende kullanıyorum ama üretici firmanın yegane hatası vizörleri tam anlamı ile kaska uyduramamış olması bence... 1 mm daha kısa yapsalarmış rüzgar problemi ortadan kalkarmış..
resmen ıslık çalıyor..
birde her nerede aradıysam koyu renk vizör bulamadım...
iyi yannı ise bu kask kafamda iken 80 km giderken suda motoru kaydırıp düştüm. kaskta hiç bir sorun yok..
fiyatına göre oldukça güvenli.
ama birde aksesuar dertleri olmasa...
Babalar.. bu kaskı bende kullanıyorum ama üretici firmanın yegane hatası vizörleri tam anlamı ile kaska uyduramamış olması bence... 1 mm daha kısa yapsalarmış rüzgar problemi ortadan kalkarmış..
resmen ıslık çalıyor..
birde her nerede aradıysam koyu renk vizör bulamadım...
iyi yannı ise bu kask kafamda iken 80 km giderken suda motoru kaydırıp düştüm. kaskta hiç bir sorun yok..
fiyatına göre oldukça güvenli.
ama birde aksesuar dertleri olmasa...
Ben de bugün grisini aldım. Hafif sıktı gibi oldu ama idare ederim herhalde... Bunun dışında görünüş ve kalite gerçekten çok hoş bir kask gibi... Yarın deneyeceğim inşallah...
Digi boy hayırlı olsun pişman olmucaksın çok memnum siyah vizörle harika oluyorama sen almamışsın sanırım
![]()
Arkadaşlar bende LS2 kervanına katıldım henüz denemedim(15 dakka önce aldım) umarım bahsettiğiniz kadar iyidir.
Ben de bugün grisini aldım. Hafif sıktı gibi oldu ama idare ederim herhalde... Bunun dışında görünüş ve kalite gerçekten çok hoş bir kask gibi... Yarın deneyeceğim inşallah...
Kask ı eBay in hangi ülkesine baglı olanında aldın?