LS2 Cartoon Kask Modeli Hakkında

bendede beyazı war bunun guzel bi kask ama ön camı çizilmez yazıyodu çizildi baya bide giderken sesi kesme olayı diye bisi yok bi ıslık sesi hep war kaskın içinde ruzgarın yaptıgı ama bu fıyata bu yeterince guzel ve guvenli bi kask :)

ewt bwndw de beyazı var gerçekten çok rahat bi kask vizörleri hemen pratık bi şekilde değişiyor bende hem renkli hemde orjinal vizörü ar gerçekten almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim

buda siyah vizörlü hali

bunlarda benden olsun dedim

aynı kaskı artçılarım için ben aldım yedek olarak, çok ta memnunlar genel olarak (sınıf arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım). Okula git gel bize gidelim size gidelim yemeğe gidelim tarzı işler için takıyorlar (ben zorunlu kıldıgım icin) hepside kalitesinden çok memnun.

Ben kendim denediğim kadarıyla, çok rahat, kullanışlı, kaliteli.. Ama bana Nolan kaskımın verdiği tok güven hissini veremedi, ben kaskımla devam ediyorum LS2 evde yada arka selede filesinde duruyor :)

başarılı bir kask oldugu ürün satışlarından belli olyor iyi günlerde kullanın

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu kaskı inceledim ve fiyatını duyunca inanamadım

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Düz siyahı varsa artçı kaskımı bununla değiştirmek isterim. Ama sanırım o da yok.

Benim gibi "Daima siyah!" diyen potansiyel müşterileri düşünmemiş LS2 tasarımcıları. :mrgreen:

Yorumlarınız için teşekkürler...

bendede beyazı war bunun guzel bi kask ama ön camı çizilmez yazıyodu çizildi baya bide giderken sesi kesme olayı diye bisi yok bi ıslık sesi hep war kaskın içinde ruzgarın yaptıgı ama bu fıyata bu yeterince guzel ve guvenli bi kask :)

Evet çizilmez diyor ancak alırken koruma kılıfı verdiler . Neden dedim camın çizilmesini engeller falan dediler.

@41calamity41

Beyaz ve siyahın uyumu işte ne denebilir ki :) Güle güle kullanırsın kaskını . Bende siyah vizör düşünüyorum.

@croner

nolan kaç paraydı öğrenebilir miyim :p

güzel kask. :) teşekkürler anlatımın için :)
Paylaşımın için sağol. Verdiğin bilgiler faydalı olacaktır.
Ben teşekkür ederim. Faydalı olmuştur umarım :cat:

başarılı bir kask oldugu ürün satışlarından belli olyor iyi günlerde kullanın

Feyizoğlunda bayağı yorumlar var . Kötü diyene rastlamadım. Teşekkürler

bu kaskı inceledim ve fiyatını duyunca inanamadım

Feyizoğlundada bu yorumlarda vardı. Bazıları LS2'nin piayasada yer edinmek için fiyat kırdığını söylüyor. Umarım diğer ürünleride LS2'nin aynı kalite ve ucuzlukta olur..

hayırlı olsun kardeşim güsel bi seçim yapmışsın
resimdeki kadın nie dehşetle bakıo o zaman :p

Öndeki fazla cesur olmuş olabilir :) Teşekkürler :cat:

Biriyle konuştum. Berberim'le :) Ondada cygnus var 9100 km'deymiş. Kask almış 30 ytl'ye. Markasını sormadım :) hiç sıcak tutmuyormuş çok rüzgar sesi varmış ayrıca en kötüsü gece gündüz fark etmiyor karşıdan gelen araçların farları yansıma yaparak görüşü kötü etkiliyormuş.

Sağlamdığıda tartışılır tabii.

O yüzden kask diye geçmeyelim. Almışken her ürünün gücümüz yettiğince kalitelisini almaya gayret gösterelim...

bu kasktan bendede var 2 hafta oldu alalı gercekten bi problemi yok cok güzel bi kask malzeme kalitesine bakınca fiyatı oldukca uygun..:)

bugun yagmura yakalandım inanılmaz bir buğ yatpı :S

Ben Lazer Kullanıcısıyım ; Vertigo modelinden...

Lazer bile yapmurlu havalarda Buğu yapar ki bunu hemen hemen tüm kasklar yapar :) Ayrıca Kask buğusunu ÖNLemek için Buğu önleyici camlar var.. Onları alıp kullanmak lazım:wiinkk:

Benim ls2'de şiddetli yağmurda vizörün üst tarafından içeri su sızdırıyor. Napcaz şimdi?:p

Bu gün sinek sürüsünün içinden geçtim içeri 1-2 tane sinek girdi kask ve hava kanalları kapalı olmasına rağmen .

ALTTan girmiştir sinekler.. BeLKi de kask büyük geliyor kafana :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar