üzüldüm, izmirde olsaydınız yükseliş honda da aynı kasktan getirmiş yeni orayla görüşebilirdiniz isterseniz telini vereyim arayın taksit yaparsa kargo ile size ulastırsınlar
Telefon :
0.232.373 70 70
Erhan tam yeri nerde kardeşim bu yükseliş hondanın tarif edersen sevinirim.
Adres :
Üniversite Cd. No:72 Bornova - İZMİR bu şekilde sitesinde vermişler inan hiç gitmedim ben feyizoğlundan aldım ınternetten, ama honda motosikletim olursa giderim birgün abi![]()
internet dısında satılan bi yer yok mu yav arkadaslar internetten alısverise bi turlu alısamadım nedense? izmirdeyim. bnm kask yere surtmeden oturu ustunun boyası attı yeni ucuz yollu iyi bi kask bakayım dedimhondayada bakayım bi
Arkadaşlar bu LS2 kask modellerinden bir tanede ben aldım. Oldukça başarılı bir ürün henüz test edemedim motorum malum plaka işlemleri bitmedi
Ama kask ile ilgili yapabileceğim olumsuz tek yorum biraz ağır olması olabilir. Onun dışında çok güvenli ve sağlam görünüyor LS2 kask modelleri.
Bu arada www.gittigidiyor.com adresin' den fazlasıyla LS2 ve farklı Kask marka ve modellerini bulabiliyorsunuz. Ben oradan aldım. Hımm birde k.kartına taksit seçeneğide mevcut.
Dün itibari ile bende Ls2 Cartoon kırmızı kask aldım. Sirkeci Özen Motor'dan 95ytl'ye Cardfinans'a 5 taksit yaptırdım. 100-110 km hızlarda bile rahatsız edici bir rüzgar ve ses yok. :cat: