LS2 Cartoon Kask Modeli Hakkında

bende de ls2 nn cenesız kaskı var!! kalıetelı de bdne vızorun yanından cok kotu ıslık sesı gelıyor...napcaz bılmıyorummçç

Saol kardeşim, Havalar kötü burda :p mayısın ortasına geldik dahala yağmur hayret, :p

kardeşim güle güle kullan hiç ihtiyaç duymazsın inşallah :wiinkk: (başında paralansında diyimmi? :p:mrgreen:)

hahahaha sağol emin'cim, deki test etmiş olalım:p Allah korusun, hepimizi :rendeer:

Erhan abi,
Motorun şekli ve grafikleri güzel görünüyor mu?
Bir de şu hediyeyi bi söylesene gözünü seveyim çok merak ettim.

bu kask benimde begendigim modeller arasında hayırlı olsun diyorum güle güle kullan

Serhat pm attım cnm,

flytrack tavsiye ederim, tşkler dileğin için.

sevgili adminlerim bu topik in kapatılmasını talep ediyorum reklam kokuyo

:queen::queen::queen::queen:kesin komiyon alıyodur.:queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, hiç ihtiyaç duymayasın inşallah. Ama ben bu kaskların neden bu kadar ucuz olduğunu halen anlamış değilim. :silent: Ucuz ve kaliteli göründüğü için çok satıyodur şimdi bu kasklar ama sonradan bişey çıkmaz inşallah...

atlantic, inşallah çıkmaz, ama inan birçok kaskın da ismine markasına para veriyoruz :cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
atlantic, inşallah çıkmaz, ama inan birçok kaskın da ismine markasına para veriyoruz :cat:

Orası da öyle haklısın tabiki de, ne biliyim. Belki yakından görsem tamamen değişecek fikrim. Neyse güle güle kullan artık, hiç yere değmez inşallah. :cat:

kdv dahil %18 KDV Dahil : 94,99 YTL

95 ytl burakcım iyi bakarsan görürsün :cat: bornova yükselişe bugun gelmıs ve aynı fıyat :wiinkk:

bu firmanın sahibini tanıyorum yerleri de sanırım ankara asfaltı üzerindeydi dediğim gibi elden alışveriş yapmak en mantıklısı .. herşeyin bir pazarlık payı vardır ;)

Aynı kasktan bende aldım.Daha deneme fırsatım olmadı. 2 işgünü içinde teslim edildi. Harika bir şey.

bu firmanın sahibini tanıyorum yerleri de sanırım ankara asfaltı üzerindeydi dediğim gibi elden alışveriş yapmak en mantıklısı .. herşeyin bir pazarlık payı vardır ;)

ben pazarlıgımı yaptım yanında da pazarlık değerinde hediyemi aldım burakcım :cat: + 4 taksit :wiinkk:

Aynı kasktan bende aldım.Daha deneme fırsatım olmadı. 2 işgünü içinde teslim edildi. Harika bir şey.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :wiinkk: kazasız belasız kullanın

Son düzenleme:
Alanlara hayırlı uğurlu olsun. Güzel görünüyor. İçinize sindiyse tamamdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar