LOTM:XTX Kardeşliği

3mk9.jpg

Çakırcalarda bir gözlemeci.Herşey self service. Fotoğraftaki Bekir.Hizmetli olarak kahvaltı malzemelerini ağzıma layık hale getirmek icin canla basla uğraşıyor :)
2zl1.jpg

Karnımızı doyurduk söyle bir saklıkent yoluna doğru bir uzayalım..
12xv0.jpg

Zirve yakınlarında düsüncelere dalmıs adam Bekir.. Sanırım sevgilisini düsünüyor..
11yl3.jpg

Ben eksik kalır mıyım hic?
18od6.jpg

21mp4.jpg

Nam-ı Diğer Gollum Bekir :queen:
8yp6.jpg

ve Kralın Dönüşü :cherry:

Turuncu olan motorda pek çirkin çıkmış fotoğraflarda. Hanginizin motoru o. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) gusel motorlar

gezin bakalım gezin

hiç düşünmeyin gezemeyen warmı die

şaka bi yana güzel yerlere gitmişsiniz manzara güzel

Turuncu Olan Benim :cherry:

Kıskanma Hakan'ım Allah senide ''Kurtarsın'' Amin! Senin milattan kalma külüstür XT600'ü satışa cıkarmıssın sahibinden.com da ilanları dolasırken gördüm hayırdır? Piston yerinde duramadı bir dağ macerası sırasında gaza gelip gömleğini cıkarıp hava mı almak istedi :queen: Benim ayaklarımla yürüyemedigim yerlere o motoru sokarsan olacagı buydu zaten. Gören duyanda Erciyese motorla tırmandınız sanır sizi :p

Piston yerinde duramadı bir dağ macerası sırasında gaza gelip gömleğini cıkarıp hava mı almak istedi

ne pistonlar var beee. bi pistonu hava almak için dışarı çıkan motorumuz olmadı:salut: :queen:

Turuncu Olan Benim :cherry:

Kıskanma Hakan'ım Allah senide ''Kurtarsın'' Amin! Senin milattan kalma külüstür XT600'ü satışa cıkarmıssın sahibinden.com da ilanları dolasırken gördüm hayırdır? Piston yerinde duramadı bir dağ macerası sırasında gaza gelip gömleğini cıkarıp hava mı almak istedi :queen: Benim ayaklarımla yürüyemedigim yerlere o motoru sokarsan olacagı buydu zaten. Gören duyanda Erciyese motorla tırmandınız sanır sizi :p

Bizim gittiğimiz yerleri sen ancak belgesellerde seyredersin. :queen: Bizim motorlar böyle işte sizin motorlar gibi çıt kırıldım değil. :bounce: Yine XT600 alacağız. 2003 model. Yani en son çıkanlardan. Bizim kahrımızı başka motor çekmez.

hahahahaaha :mrgreen: :mrgreen: Hakan abi nedir bu çocuğun senle alıp veremediği :p :p
Valla ister 600 ister 660 bi tanede bende olsun :mrgreen: TA dan sonra :p

sade ve güzel bi gezi...güzel...
bence motorlarda çook güzel

arkadaşlar ateşe ulaşamıyorum telini bilen varsa bana pm atabilirmi teşekkürler. yada telimi kendisine verebilir.
Barlas 0530 206 80 51

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar