LOST izleyenler burada buluşalım

benjamin linus türkçe konuşuyor bu bölümde (s04e09)

japon değil onlar koreli koreli birbirlerinide seviyolar(bananeyse:mrgreen:)
3,sezon 17. bölümdeyim bayadır izlemiyodum bir günde 11 de başlayıp gece 1 e kadar izlediğimi hatırlarım 2, sezonda acayip sarmıştı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başlarken iki sezon diye anlaşılmıştı, şimdi beş sezona uzatıldı. Lost iyidir, güzeldir kan yapar, ama Prison Break'i tek geçerim :)

Bi de favorim tabii ki heriflerde Jack, hatunlarda Kate. Bi zamanlar Shannon vardı, Allah rahmet eylesin pek severdik. Claire de favorilerimiz arasında tabi :mrgreen:

prison break diyorum başka bişey demiyorum:)

ya millet. Ne prison break izledim ne lost. Çok merak ediyorum.Hepsinin cdlerini temin etsem size yetişmem çok mu sürer ? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya millet. Ne prison break izledim ne lost. Çok merak ediyorum.Hepsinin cdlerini temin etsem size yetişmem çok mu sürer ? :)

evet cok sürer.) lost 4 sezon prison break 3 sezon ha bi de heroes de ızlemek ıstersen 2 sezon:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
[yt]rLXfLOL7kb4[/yt]
türkçe biliyor musunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
dün aksam ki bölümden bise anlamadım ya . durmadan reklam izletiolardı:pale:

evet lostun bölümü ama artık geri sarıyolar gibi geldi bana 9. bölüm çok saçmaydı

Bu DHARMA girişiminin , "zaman makinası ile zamanda yolculuk ya da gezegendeki başka bir noktaya ışınlama ile cismi nakletme projesi "ni gerçekleştirdikleri gibime geliyor...:cyclopsan:cyclopsan

:) son bölümden güzel görüntüyü Skullhunter yakalamış, taraf titkelem arabi :mrgreen: türkçe biliyormusun :mrgreen: eh be insaf Ben amca adamlar arap ne diye türkçe soruyorsun??? tamam anladık nazar boncuğunu istasyonlarından birinde Jhon bulduğu cd de anladık ama bu yersiz olmuş söyliyim, çok istiyorlarsa Said ı oynatıkları gibi Sun ve kocasını oynatıkları gibi pekala bir türk aile oraya yerleştirirlerdi ki hiç fena olmazdı :p

Son düzenleme:
bu sezonu da devirdik geçen hafta.
8 ay ara. thank you and namaste.

şincuk ortaya yeni bir takım sorular atıyorum : sizce adadan kurtulan vatandaşlar yeniden adaya dönebileceklermi

koreli hatun kötü adamla ortak olup adanın yerini bulmasını sağlayabilecekmi(hani adanın yeri deiştiydi ya)

milli takım final oynarmı

daha bir sürü soru var ama ilk etapda önemli görünen sorular bunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar