- Konu Yazar

Başlarken iki sezon diye anlaşılmıştı, şimdi beş sezona uzatıldı. Lost iyidir, güzeldir kan yapar, ama Prison Break'i tek geçerim3. sezon bitti mi yau :silent:
Güzel dizi ama hoşuma gitmişti benim. Ne zaman bitecekmiş tamamen?
Başlarken iki sezon diye anlaşılmıştı, şimdi beş sezona uzatıldı. Lost iyidir, güzeldir kan yapar, ama Prison Break'i tek geçerim
Bi de favorim tabii ki heriflerde Jack, hatunlarda Kate. Bi zamanlar Shannon vardı, Allah rahmet eylesin pek severdik. Claire de favorilerimiz arasında tabi :mrgreen:
İzle de gel o zaman :mrgreen:oğlum söylemesene :farao: bende daha shannon ölmedir:
ulen bi daha diziyi anlatan olursa kilitlerim başlığı ona görel: ::yanliss: ::angry2::
Ya niye anlatıyorsun, izlememiştim dahaa :salut:aynı başlıktan ben de açmıştım kaynadı arada demek ki![]()
3X13 de john locke, ben ile karşılaşıyor. yılın buluşması.
İzle de gel o zaman :mrgreen:
Sabah sabah kitleyecek başlık bulamadım, döndüm dolaştım burayı buldum desene tilki modum benim
Ya niye anlatıyorsun, izlememiştim dahaa :salut:
Tüm bölümleri izledim. dizi muhteşem. Bu diziye pararlel olarakta Heroes'a devam ediyorum. Prison Break daha sonra ele alınacaktır![]()
Tüm bölümleri izledim. dizi muhteşem. Bu diziye pararlel olarakta Heroes'a devam ediyorum. Prison Break daha sonra ele alınacaktır![]()