LOST izleyenler burada buluşalım

Everthing happens for a reason.

LOST hayranları yorumlarımızı burada paylaşabiliriz. 3 sezon 8. bölüm izlediğim en iyi LOST bölümlerinden birisiydi. İzlemeyenler en kısa zamanda izlesin. Ve önümüzde bölümde LOST'un en büyük 3 sırrının cevabı açıklanacakmış bilginize.

bmb

ewt haklısın 8.bölüm çok ii bi bolümdü.. zaten Desmond brada(brother) diye sölemesinde beri en beğendiğim karakter. onun üzerine olması benide etkledi..

şimdi haftaya kadar nasıl bekliyeceğiz:)))

Allah'tan artık sezon içi ara vermeyecek. Mayıs ayına kadar tam gaz. Bu ara Heroes ve 24'ü de ihmal etmiyoruz :)

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar.

Forum içerisinde görüyorum kibir çok arkadaşımızın avatarlarında lost dizisinden bir kahramanı ya da dizinin bir resmi bulunmakta bu da demektir ki burda lost izleyen bayağı bir kişi var. Böyle bir konu açarak bu dizi hakkındaki yorumlarınımızı tahminlerimizi burada paylaşalım.
Konuyu bilmeyen arkadaşlar için de dizinin ufak bir özetini geçeyim;

olay Avustralya'dan Los Angeles'a giden Ocean havayollarına ait bir uçağın gizemli bir adaya düşmesiyle başlıyor. üç parçaya ayrılan uçak adanın farklı bölgelerine düşüyor. kahramanlarımız hem yaşam mücadelesi verirken adadaki gizemli olaylara anlam vermeye açlışıyorlar. Bunun dışında adada onlardan önce yaşayan ve bu zorunlu konuklardan pek hoşnut olmayan insanlarda mevcut. traopik adada karşılarına çıkan kutup ayılarını da unutmamak gerekir. :mrgreen: çünkü 30 Gb lık bir arşivi kapsıyor ve her havta 300 Mb ekleniyor nasıl bir paylaşım yapılır bilemiyorum açıkcası.

Bu arada unutmamışken sanırım herkesin bri favori karakteri vardır. benim favori karakterim
Sayit Jarrah

diziyi merak eden arkadaşlar olursa en yakın lost müdavimine başvurmaları rica olunur

Şimdiki bölümlerini digiturk'te olması nedeniyle izleyemiyorum ama ilk iki sezonun dvd'lerini buldum ordan bakıyom :p

valla bir an için seni burda görünce kilitleyecen sandım :p eğer istersen 3. sezonu yollarım sana. :mrgreen:

3. sezon bitti mi yau :silent:

Güzel dizi ama hoşuma gitmişti benim. Ne zaman bitecekmiş tamamen?

3. sezon bitti mi yau :silent:

Güzel dizi ama hoşuma gitmişti benim. Ne zaman bitecekmiş tamamen?
Başlarken iki sezon diye anlaşılmıştı, şimdi beş sezona uzatıldı. Lost iyidir, güzeldir kan yapar, ama Prison Break'i tek geçerim :)

Bi de favorim tabii ki heriflerde Jack, hatunlarda Kate. Bi zamanlar Shannon vardı, Allah rahmet eylesin pek severdik. Claire de favorilerimiz arasında tabi :mrgreen:

Son düzenleme:
Başlarken iki sezon diye anlaşılmıştı, şimdi beş sezona uzatıldı. Lost iyidir, güzeldir kan yapar, ama Prison Break'i tek geçerim :)

Bi de favorim tabii ki heriflerde Jack, hatunlarda Kate. Bi zamanlar Shannon vardı, Allah rahmet eylesin pek severdik. Claire de favorilerimiz arasında tabi :mrgreen:

oğlum söylemesene :farao: bende daha shannon ölmedi :pr:

ulen bi daha diziyi anlatan olursa kilitlerim başlığı ona göre :pl: ::yanliss: ::angry2::

oğlum söylemesene :farao: bende daha shannon ölmedi :pr:

ulen bi daha diziyi anlatan olursa kilitlerim başlığı ona göre :pl: ::yanliss: ::angry2::
İzle de gel o zaman :mrgreen:
Sabah sabah kitleyecek başlık bulamadım, döndüm dolaştım burayı buldum desene tilki modum benim :)

aynı başlıktan ben de açmıştım kaynadı arada demek ki :)
3X13 de john locke, ben ile karşılaşıyor. yılın buluşması.
Ya niye anlatıyorsun, izlememiştim dahaa :salut:

İzle de gel o zaman :mrgreen:
Sabah sabah kitleyecek başlık bulamadım, döndüm dolaştım burayı buldum desene tilki modum benim :)

Ya niye anlatıyorsun, izlememiştim dahaa :salut:

daha yayınlanmadı ki zaten youtube da önümüzde bölümün tanıtım videosu var ordan gördüm. :cat:

bu başlığın şeyi çıktı herkes bir şeler anlatıyor, az sonra kilitlenecek bilginize :p

o zaman size güzel bir claire fotosuyla veda edeyim :)

001b.jpg

Neyse hadi şu güzel ablamızın hatrına kalsın :p

Ama söylemek yok, sadece bu başlığı kitlemekle kalmam söyleyenin diğer başlıklarını da kitlerim :p :cherry:

İki dakika nefsinize hakim olun kardeşim :cherry:

3 sezon 12 bölüme kadar izledim hem bir haftada ama hata yapmışım insan oturur yavaş yavaş izler artık her hafta çıksın diye yeni bölümleri bekliyoruz. Jack çok güzel tatil yapıyor diyeyim bende :p

Tüm bölümleri izledim. dizi muhteşem. Bu diziye pararlel olarakta Heroes'a devam ediyorum. Prison Break daha sonra ele alınacaktır :)

Tüm bölümleri izledim. dizi muhteşem. Bu diziye pararlel olarakta Heroes'a devam ediyorum. Prison Break daha sonra ele alınacaktır :)

heroes da 23 nisana kadar ara verdi yaw. ben prison break e giriş yaptım bir de 4400 var bakalım yaza kısmetse :)

Heroes ilk sezon 18 bölümüde izledim. Son sahne cok merak uyandıracak şekilde son buluyor peter sizce daha neler ögrencek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar