LÖSEMİ teşhisi konan arkadaşımız için..

Kartal Eğitim Araştırma hastanesi (e5 kenarındaki) , Acil servis yanında Kan merkezi, Hasta adı HAZAL KAYAR
Şuanda sadece 0rh+ kan verebilecek olan arkadaşların iletişim bilgilerine ihtiyacımız var.

Benim kan grubum BRH+. Şu an ihtiyaç yok anladığım kadarıyla.

Kartal Eğitim Araştırma hastanesi (e5 kenarındaki) , Acil servis yanında Kan merkezi, Hasta adı HAZAL KAYAR
Şuanda sadece 0rh+ kan verebilecek olan arkadaşların iletişim bilgilerine ihtiyacımız var.

Benimde Arh+..

0rh+ pozitif dışında ihtiyaç yok mu yani ?

Arkadaşlar şuan gelen bilgiye göre herhangi bir kan grubundan 1 kişiye ihtiyacımız var. Yakında kimse var mıdır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

Vstrom TR den Koray bey sayesinde şimdilik ihtiyacı karşıladık. Gelişmeleri tekrar paylaşıyor olacağım

Motoruma.com
Saat farkediyor mu? Akşam 9 gibi falan gitsek olabiliyor mu?

Saat farkediyor mu? Akşam 9 gibi falan gitsek olabiliyor mu?

Sabah akşam haftasonu ayırd etmeksizin 7/24 kan verilebiliyor. Fakat tekrar güncellenmesi için bilgisini vereyim. Doktorumuzun söylediğine göre ihtiyaç dahilinde kan isteyeceğiz. Bağış yapmak isteyen arkadaşların kanları damarlarında taze kalsın. Bu 1 aylık süreç olduğu için sürekli ihtiyaç olacak. Sadece doktorun isteğine göre 0 rh+ ya da herhangi bir kan grubundan sayı verilecek. Ona göre hareket edeceğiz.
Konu ile ilgilenen herkese, motosiklet.net yönetimine, bağış yapmış ya da yapacak herkese tekrar tekrar çok teşekkür ederim

Motoruma.com
Sabah akşam haftasonu ayırd etmeksizin 7/24 kan verilebiliyor. Fakat tekrar güncellenmesi için bilgisini vereyim. Doktorumuzun söylediğine göre ihtiyaç dahilinde kan isteyeceğiz. Bağış yapmak isteyen arkadaşların kanları damarlarında taze kalsın. Bu 1 aylık süreç olduğu için sürekli ihtiyaç olacak. Sadece doktorun isteğine göre 0 rh+ ya da herhangi bir kan grubundan sayı verilecek. Ona göre hareket edeceğiz.
Konu ile ilgilenen herkese, motosiklet.net yönetimine, bağış yapmış ya da yapacak herkese tekrar tekrar çok teşekkür ederim

konuya tam hakim olmadığımdan dün iş çıkışı gittim hastanın adına verdim direk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hala ihtiyaç var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar