logo iptali yaptım bakın bakalım nasıl olmus.... :)

ya sakala bu kadar yüklenmenize gerek yoktu arkadaşlar. o da haklı sayılır kendi görüşünü sölemiş. yani kendinin 50cc motoru olsa yapmazmış onu demiş hepsi bu.

bi de orası nası garaj burak kardeş. daha çok balkona benziyo:silent: :p . ama yeri güzelmiş hakkaten.

yaw fotomakinam şarjda bitsin çekeyim size garajı yolu vs vs ......
sinyaller bitmek üzere az sonra resimler gelecek.....

SAKAL
Ben bi günden bi güne ucuz ve cc'si düşük motorlar için iyi bişey sölediğini görmedim kiiiiii

SAKAL' Alıntı:
Arkadaşlar burda bana yükleniyonuz ama ayıp ediyonuz ben sade fikrimi söyledim, polemik çıkartmak mı amacın kozmiktohum

kimsenin sana yüklendiği yogg ama yapıLan ve söylenEn birseyden memnun ol be SAKAL.. herkes kendi çapında biseyler yapıyooo motorun 55 cc - 100 cc 1000 CC olması yadaa orjinal veyaa çin malı olmasının ne zararı olurr.HERKESİN BAKIRI KENDİNE ALTINN.....

burak daha şarj olmadımı bu makina. işte kalem pille çalışmamasının dezavantajı. kalem pille çalışsa şarjlı pil alır yedeklerdin:)
her neyse
hadi fotoları koyda garajamı benziyo balkonamı herkez anlasın.:p

güzel iş çıkartmışın. bazı motorların markalarını boyanın içine yapıştırmış gibi basıyolar. onu nasıl çıkarcaz. mesela bi arkadaş çelik motordan almış onunki öyle :)

valla bende balkon zannettim ne yalan söliiim arkadaki bölüm zeminden yüksek olduğu için birde parmaklıklar var ondan heralde adam garaj diyosa öledir canım

resimler geldi millet ilk sayfada hepsi tam balkon-garaj muhabetti bitsin artık :queen:

Moderatör (forrap)
İyidir iyidir Burak,eline sağlık...Şu sinyalleride siyah kadın çorabıyla yap da görelim:wiinkk: Daha şarj olmadı mı makinan:)

adama neler yaptırdınız yaw valla bravo dostum güzel güzel bakma sen onlara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Basit bir 'logo iptali' olayını bile bu şekilde fotoğraflayıp anlatman çok güzel. Motosikletin kaç cc olursa olsun bildiğim tek şey onu gerçekten sevdiğin. Eğer bu samimyetle yazacaksan; aynaları ayarlama operasyonu, yağ değiştirme girişimi gibi şeyleri de paylaş bizimle.
Not: Çok samimiyim.

demonicdreams' Alıntı:
Basit bir 'logo iptali' olayını bile bu şekilde fotoğraflayıp anlatman çok güzel. Motosikletin kaç cc olursa olsun bildiğim tek şey onu gerçekten sevdiğin. Eğer bu samimyetle yazacaksan; aynaları ayarlama operasyonu, yağ değiştirme girişimi gibi şeyleri de paylaş bizimle.
Not: Çok samimiyim.
yağı yeni değişti elimden geldiğince belgesel niteliğinde yapacam hepsini :p
burdaki samimiyet olmasa ben zaten bunları hazırlayıp sizlerle paylaşmazdım :rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Şu kadın çorapları daha çok erkeklerin işine yarıyor. Bende akvaryum filtresinde kullanıyorum. :)

Uğraşı güzel motorun daha güzel olmuş. :cat:

motorum satılıktır unutmadan yazayım daha 300 kmde garantiden piston gömlek sekman vs vs .. değişti tam listeyi hatırlamıyorum ama baya bir parça değiştirdim fiyatı 750 ytl

burak'cım ellrine sağlık ;fikrin güzel aynı oranda yaptıkların da...:cat: Aacaba çoraplar transparan olsa daha mı s.xy gözükür dene bakalım.:silent: tekerlere de jartiyer kayış yerine de strip-t..... :queen: Değişimden yana değil miydin;abin olarak bir fikir vereyim dedim:wiinkk:

abi tşk ederim tatil bitti galiba evdesin ..... evet bunları da yapayım bir ara bu o zaman hayat kadını şey pardon hayat motoru olur :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
burak guzel yapmısın motorunu helal sana senın ıcın sımdı onu yapmak cok zevklıdır anlıyorum bısey yapacaksan en ıyı kendın yaptıgın ıcıne sıner... bravo sna ayrıca fotograflaırnı paylastıgın ıcın tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar