Güzel yapmışsın Eline sağlık
tatil çoktaaaaaan bitti Burak'cım Salı gününden bu yana zaten buralardayım.Ama ortalarda gözükmüyorum o başkabur-k@' Alıntı:abi tşk ederim tatil bitti galiba evdesin ..... evet bunları da yapayım bir ara bu o zaman hayat kadını şey pardon hayat motoru olur![]()
hadi bakalım hayırlısı olsun kazasız belasızzz ...... sen galiba motordan kopacaksın gibime geliyor.....:bounce:Tornedo' Alıntı:helal olsun sanaa kangda burkaaa kangdaa burkaa ooo ooo :queen:
Helal la valla manyaq ötesi olmuş.Ama bence daha fazla uraşmalısın :cat:
Bu arada opel astra 2000 edition aldık:bounce: Araba Hb manyaq duruo.İlk işim ona modifiye girişmek :bounce:
max75 çorap işi içime sinmedi ben sinyalleri lede çevireceğim evet onun kırışıp toplanmaması iiçin biraz bol kes ve arkadan çekiştir yada bol kalan yerleri düz tornovda ile manivela yöntemi ile içine sokkk.....maxx75' Alıntı:ya bn bişey sorcam...
bnde sinyalleri corap kaplamak istiyorum ama...corabı gecirdikten sonra vidaları nasıl sıkacagımı bilmiyorum...
bi sorum daha var...
corapları nasıl taktın...yani şöle diim...ben tam takacakken corap gerginligini kaybedip toplanıyo...bunu nasıl becerdin
bi kac bilgi verirsen sevinirim...
tuncer abi senin motora da başlayalım mı ufaktan ufakatan :cherry:forrap' Alıntı:Eline sağlık çok güzel olmuş göstergelerde...Vallaha ne diyim azimin elinden ne kurtulur:rendeer: