- Konu Yazar
Sürüşünüz gayet güzel, Allah kazadan beladan korusun. Fakat ben Zuzuuw' a katılıyorum, tecrübe yanında bazı yerlerde şans yardım etmiş. Video başındaki beyaz araba biraz daha hızlı şerit değiştirse tam arabaların önünde kaza yapabilirdiniz. Hem size hem de onlara bela demek. Ki ben arabayla çok daha seri şerit değiştiririm sinyalimi verip aynaları kontrol ettikten sonra. Her şoför aynı değildir, siz ne kadar kusursuz sürseniz de başkası ufak hata yapar, hem kendinizi hem de onları yakarsınız. Hızlı sürmeyin demiyorum, sadece arabaların yoğun olduğu yerlerde daha sakin sürün.
Bir de bu yorum her motor süren tam gaz gitmeliymiş gibi yazmışsınız. Ben altımda hangi makina olursa olsun sakin gezerek giderim. Bu yüzden ss' e asla gerek duymuyorum. Ama güçlü motoru tabiki severimVe ben de sizin kadar motorcuyum
![]()
Umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsınız, sadece herhangi birimize birşey olmasını görmek istemiyorum. Çevremden bir sürü harika sürücüyü başkalarının hatası yüzünden kaybettik. Tekrar kazasız belasız sürüşler,
Darkcity2000 in dediği gibi bu bir tercih meselesidir.Supersporta binen her kişi bu tarz kullanır genellikle.Videodaki gibi hergün çıkıp gazlamıyoruz
Beyaz arabada dediğiniz gibi şans ve reflekslerle kurtardık.Bu tarz aksilikleri sokak arasında giderkende yaşıyoruz.İlla supersport olmasına gerek yok.Scooterımla sehır ıcı gezerken daha riskli oldugunu dusunuyorum
Arkadaşa attığım yorumda tam gaz git değil.Risk almak istemiyorsan motosiklete binme anlamında söyledim.