Live To Ride - My Life Part2 (VİDEO)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu kadar risk almaya değer mi onu iyi tartmak lazım. Sonuçta sadece 1 hayatımız var.

Su testisi misali bir sonunuz olmasın. Bu işlerden zevk alıyorsan şehirler arası otoban kullan. Bu yoğunlukta tek bir hata hem seni canından hem de başka masumları hayattan men edebilir.

Kendine saygın yok, ama bize olsun. Gelip bana yandan çarptıktan sonra benim hayatımı da karartma. Ben böyle sorumsuz kişiler yüzünden adliye adliye, mahkeme mahkeme koşturmak zorunda değilim.

Şu bir gerçek'ki burada polisçilik oynayan kimin altına GSXR1000 verseniz en az bunun kadar gazlayacaktır..

Bu arada keyifle izledim videoyu maşallah tekerinize taş değmesin ancak lütfen çok dikkatli olun boş yere riske girmeyin :cat:

Herkes istediği yorumu yapmaya özgürdür her zaman saygım var.
Videoyu sokak arasında değil şile virajları - bursa otobanı - istanbul otobanındaki çekimlerden kesip koyduk.Teker yaptığım yer ise trafiğe kapalı bi alan zaten.
Biz altımıza motoru aldıgımız gun cıkıp vıdeo cekmedık :) Yorumlar için teşekkürler herkese

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

Su testisi misali bir sonunuz olmasın. Bu işlerden zevk alıyorsan şehirler arası otoban kullan. Bu yoğunlukta tek bir hata hem seni canından hem de başka masumları hayattan men edebilir.

Kendine saygın yok, ama bize olsun. Gelip bana yandan çarptıktan sonra benim hayatımı da karartma. Ben böyle sorumsuz kişiler yüzünden adliye adliye, mahkeme mahkeme koşturmak zorunda değilim.

Binme birader motosiklete o zaman.4 Teker takıl :)

Son düzenleme:
güzel video, kısaca zx-10 r ve gsxr ı karşılaştıran bi konu açsanız hoş olur. Hangi lastiği kullanıyorsunuz ?

güzel video, kısaca zx-10 r ve gsxr ı karşılaştıran bi konu açsanız hoş olur. Hangi lastiği kullanıyorsunuz ?

GSXR1000 de battlax kullanıyodum fabrikasyon lastik.Geç ısınıyordu sadece.Birde ön lastiği indirmeye başladığınızda virajda bi süre sonra bırakmaya başlıyodu.
Zx10 da dunlop vardı hıc bı sekılde onde arkada kaymadı.(Kara asfalt olan yollarda)

Riski hızı geçtim orası senle Allah arasında artık :mrgreen:

Videoda şatafat biraz fazla gibi müziklerde üçyüzbeşyüz üçyüzbeşyüz insanı aşırı bi beklentiye sokuyo video o beklentiyi karşılayamıyor acıkcası :)

Kameranın kaskda olması bence daha iyi bi açı yakalıyo bu şekilde sadece kadranı goruyoruz.

Fikir vermesi açısından

Riski hızı geçtim orası senle Allah arasında artık :mrgreen:

Videoda şatafat biraz fazla gibi müziklerde üçyüzbeşyüz üçyüzbeşyüz insanı aşırı bi beklentiye sokuyo video o beklentiyi karşılayamıyor acıkcası :)

Kameranın kaskda olması bence daha iyi bi açı yakalıyo bu şekilde sadece kadranı goruyoruz.

Fikir vermesi açısından

http://www.youtube.com/watch?v=SBsbAuC1esg&list=UUgef_fFE9FEFZGQcHqp9aZw

Bunun amacı aslında öyle atraksıyon degıldı pek.Böyle karma bişey yapmaktı.Kanalımdaki diğer videolarımda var atraksıyon :)
Kamera içinde kaskta denedık.Yuksek suratlerde çekme ve baskı yapıyor.

Hocam eleştirmiycem ben fakat 2 önerim var, piste gidin ve gece o kadar gazlamayın.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ben çok beğendim videonuzuda yaptığınız şeyleride yaptığınız makaslarda gayet güvenli geldi bana 1 araba hariç kimsenin yanından "sıfır" geçmediniz

ben çok beğendim videonuzuda yaptığınız şeyleride yaptığınız makaslarda gayet güvenli geldi bana 1 araba hariç kimsenin yanından "sıfır" geçmediniz

Teşekkürler yorumunuz için.Evet en baştaki sahne bayağı bi tehlikeliydi.Saniyeyle kurtardım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gece 300 km hız gece normalde görus mesafesi yari yariya dusuyor + 300 km hizin vermis oldugu körlük kendimi gözüm kapali gitmis gibi hissetmeme neden oldu izledigim video.
İyi cesaret tbr ederim. Ben sahsen okadar cesaret edemem zaten cesaret etseydim racing motor alirdim.
Biz deliyiz ama siz bizdende delisiniz onu anladim :cherry:
Allah kazadan korusun. Ama bence yinede cok riskli gece 300 ile gitmek akillara zarar .
Anlıkta gitseniz kaza genelde anlık oluyor.
En azindan gece hızlı gitmeyin .

Gece 300 km hız gece normalde görus mesafesi yari yariya dusuyor + 300 km hizin vermis oldugu körlük kendimi gözüm kapali gitmis gibi hissetmeme neden oldu izledigim video.
İyi cesaret tbr ederim. Ben sahsen okadar cesaret edemem zaten cesaret etseydim racing motor alirdim.
Biz deliyiz ama siz bizdende delisiniz onu anladim :cherry:
Allah kazadan korusun. Ama bence yinede cok riskli gece 300 ile gitmek akillara zarar .
Anlıkta gitseniz kaza genelde anlık oluyor.
En azindan gece hızlı gitmeyin .

Saat gece 3 tu yanlıs hatırlamıyorsam kasım ayı 2 motor cıkmıstık gazlamaya.Yol boştu eglendık bayagı.Birde otoban oldugu ıcın bayagı bı aydınlıktı sıyah cam oldugu ıcın cok karanlık gozukuyor videoda

Sürüşünüz gayet güzel, Allah kazadan beladan korusun. Fakat ben Zuzuuw' a katılıyorum, tecrübe yanında bazı yerlerde şans yardım etmiş. Video başındaki beyaz araba biraz daha hızlı şerit değiştirse tam arabaların önünde kaza yapabilirdiniz. Hem size hem de onlara bela demek. Ki ben arabayla çok daha seri şerit değiştiririm sinyalimi verip aynaları kontrol ettikten sonra. Her şoför aynı değildir, siz ne kadar kusursuz sürseniz de başkası ufak hata yapar, hem kendinizi hem de onları yakarsınız. Hızlı sürmeyin demiyorum, sadece arabaların yoğun olduğu yerlerde daha sakin sürün.

Binme birader motosiklete o zaman.4 Teker takıl :)

Bir de bu yorum her motor süren tam gaz gitmeliymiş gibi yazmışsınız. Ben altımda hangi makina olursa olsun sakin gezerek giderim. Bu yüzden ss' e asla gerek duymuyorum. Ama güçlü motoru tabiki severim :)Ve ben de sizin kadar motorcuyum :)

Umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsınız, sadece herhangi birimize birşey olmasını görmek istemiyorum. Çevremden bir sürü harika sürücüyü başkalarının hatası yüzünden kaybettik. Tekrar kazasız belasız sürüşler,

Normalde kizarim boyle seylere ama arkadas profesyonel ve bu isi iyi yapiyor, eger dikkatsiz apaci olaydi zaten bu sekilde hayatta kalamazdi, ben keyifle ve korku ile izledim, saygi duydum,bazi hobilerde insan hayatini ortaya koyuyor, tek hatada olecegini bilerek yasamak guven ozveri tecrube ister, arkadas sira disi bir kisilige sahip oldugunu dusunuyorum, profesyonel hayatinda basarilar kazasiz gunler diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar