Liseli Emre ölüme böyle gitti!

Çok kötü bi kaza ,hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum,ailesinede Allah sabır versin...::uzgunum:

Kasksız'mış Ben üzülmedim malesef. allah rahmet eylesin demekten başka diyecek bişey yok.

kask takmayanları anlamak gerçekten çok zor ya nasil takmiyorlar . taş kafada olsan boynun kırılır bu kadar basit. bunun hız ile alakası yok . 20 ilede düşersin kafanı yere vurursun beyin kanaması bitti gitti. hadi eldicven yok dizlik yok bellik yok mont yok bari kask tak ya.

yazık allah ailesine sabır versin.

Bu yaşta ölmesi çok üzücü. Allah rahmet eylesin.

Korumasız binmesi elbette büyük hata ama kask olsa da boynu kırılacaktı. Kask kafaya gelen darbelerden korur, boyun kırılmasını önleyemez.

Sinyali vermiş olsa bile direk dönüşe geçmiş. Hani bize öğretmedilermi sürücü kurslarında? Sağa yanaşıcaksın sinyalini vericeksein yol boşsa dönüceksin. Fakat ne kadar zor gereksiz ve zaman kaybı değilmi.........Hadi onu bırakalım bari zamanında yanaş döneceğin tarafın şeridine....
Full korumalı olsa belki ölmezdi fakat bu minibüsün kazaya sebep olmasınıda engellemeyecekti...

Tabi her şartta motosiklet haksızdır..........

Kasksız'mış Ben üzülmedim malesef. allah rahmet eylesin demekten başka diyecek bişey yok.

sen kask tak geber bende uzulmıcem...::angry2::::yanliss: nasıl boyle konusuyorsunuz uzulmedim felan.. oda bizim sonucta bir motorcu kardeşimiz.. takmaması iyi degil ama uzulmedim demekte hiç iyi degil..

Son düzenleme:

Çok üzüldüğümü söyliyemem.
Allah rahmet eylesin.

Arkadaşlar diziniz kopsa biz de size mi üzülmeyelim.

niye dizlik takmıyorsunuz. ayaksız kalmak ölmekten çok mu iyi.bir daha sorun kendinize, kaskı ceza yememek için mi takıyorsunuz? üşümemek için mi?

kask takın tabi . takmayana da tak arkadaş deyin ama. ölene de oh olmuş demeyin.

ehliyet yok kask yok koruma ekipman yok nediyelim Allah rahmet eylesin Aİlesine Allah sabır versin

Arkadaşlar diziniz kopsa biz de size mi üzülmeyelim.

niye dizlik takmıyorsunuz. ayaksız kalmak ölmekten çok mu iyi.bir daha sorun kendinize, kaskı ceza yememek için mi takıyorsunuz? üşümemek için mi?

kask takın tabi . takmayana da tak arkadaş deyin ama. ölene de oh olmuş demeyin.

Haberi okuduğumda sadece ''yazık olmuş'' dedim.
Yani üzülmedim iyi olmuş demedim. :cat:
Koruması yok muhtemelen ehliyetide yoktur.
Bu tür kazalar yüzünden motor tehlikeli, motor kullanan ölür gibi birçok cümle duyuyoruz.
Yani uzun lafın kısası işin ucu hepimize dokunuyor.
Bir kişinin yaptığı ufak hata hemde.(Korumasız kullanmak)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ya siz nasıl insanlarsınız ya.. siz ölünce kimler üzülecek arkadaşım ya.
bu nasıl zihniyettir!!!!:salut::salut:
kask takmamış hata etmiş siz üzülmeyerek kendi ölümünüzde olacakları hazırlıyorsunuz bugun onlara yarın bize.:pr::pr::pr:
vicdanınız nasıl elverir ya o bizim kardeşimiz.:pale::pale:

kask takmamış hata etmiş siz üzülmeyerek kendi ölümünüzde olacakları hazırlıyorsunuz bugun onlara yarın bize.:pr::pr::pr:

bunlar motorcu kardeşliginden degiller arkadas.. bunlar tarif edilemeyen cinsten..

Kaskı koruması olan ve başka sebepler yüzünden ölenlere herkes üzülüyor hatta toplanıp portesto ediyor, mevlütüne gidiyor. Yazık olmuş gerçekten gençliğinin baharında. :pale:

valla kimse kusura bakmasın zarara rızasıyla girene acınılmaz bu çocuk kask ve korumalık takmamanın kendine zarar vereceğini bile bile giymediyse ona kesinlikle acınılmaz ben yazın sıcağında bile ybr 125 motora binememe rağmen montum kaskım olmadan asla bi yere gitmem taşıması zor oluyo ama canım daha önemli

Son düzenleme:
Bilinçsiz motorcuyken ölmüş, kimse doğuştan kask takma bilinciyle doğmuyor kask takınca da bilinçli motorcu olunmuyor sadece kask takma bilincine sahip oluyor.Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır.

Farkındaysanız Hızı Ve minubusu Geçiside Bence Yanlıs....

Allah Rahmet Eglesin Sevenlerine Allah Sabir Versin

Kimse bilemezki o kardeşimizin belkide çok acele işi vardı.hepimiz mutlaka bir yerlere giderken kask takmadığımız olmuyormu :pr: lütfen bu oh olsun dercesine yorumlarınızı gerçekten kınıyorum.bugün ona yarın bize arkadaşlar.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar