Motorun ne olduğuna bağlı açıkçası.
Bir arkadaşımın Tenere'sinde katsız gırtlaktan allah ne verdiyse takılı. Genellikle arazide sürüyor, ama araziye giderken şehir içinde de aynı şekilde sürüyor. Bir iki defa polisler zorlamış ama sonra salmışlar.
Bir arkadaşımın R1300GS'inde eskiden warex diye adı geçen açıp kapatılabilir bir sistem var, (jekill and hyde) valla polisler göster bakayım nasıl açılıp kapanıyor diyordu en son.
Başka bir arkadaşımın R1300GSA'sında yine gırtlaktan katsız akrep var, üstüne yazılım var, ağzını açan olmadı henüz.
Benim Tuareg'de de SC Project'in Euro5 uyumlu egzozu var, bir sik ses çıkardığı da yok yani motorun sesinden duyulmuyor

artçı veya arkaya yerleştirilmiş mikforon için ses var sadece. Henüz bir çevirmeden bakan eden ses söyleyen görmedim.
RS660 varken tamamen orijinal egzozla laf eden olmuştu çevirmede. Tuono'nun standart olarak 5000rpm'de egzoz servosu açılıyor, ses değişiyor, o anda denk gelip ters ters bakan polislere denk geldim, henüz kimse çevirmedi, ama çevirdiklerinde laf anlatabileceğimi sanmıyorum.
RS660 Extrema'ların üzerinde de benim Tuareg'deki gibi pek bir numarası olmayan bi SC Project var, ama üstünde katır gibi yazıyor. Bağlananlar oldu =))