Ledow'La GiderDim Gidemezdim derken,Gittim;GEldim 7 gün 1900 km Ege Turu/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika bir gezi olmuş tebrik ederim ...

tebrik ederim gerçektende tekerine sağlık :rendeer:
helal sana Özerim :cat:

ÖZERİM gezi de fotolarda çok güzel olmuşş sorunsuz geçtiğinide çok sevindim
( gerçi önceden haberim vardı ama :p ) şimdi fotolara bakıpta yazmamak olmaz dimi daha yeni bakabildim valla :)

Özer helal olsun kardeşim benim çocukluğundan beri hayalini kurduğum rotayı gerçekleştirmişsin. Harika bir gezi olmuş sorunsuz bitmiş çok şükür. Fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler.
kanka bunlara çerez gezi deniyor...Diyarbakıra Karsa gidicen Antalyaya inicen gözüme girecen...:p
Çerez gezimi ? Aman Allah ım şunu söyleyene bak sen :) Beşiktaş ile Mecidiyeköy arasında geziyorsun boyna birde adamın yaptığı 1900 km yola laf ediyosun. Taş olursun taş :)

Seni tirbiyesiz fesat panda :)

Sen daha 600 km lik rotayı söylediğimde bile gelemem dedin birde adama laf atıyosun. Suss tüüttt hııımmmmm cısssss.

bu elemanlar 11 yaşındaki çocukların ilk aşklarını dünyadaki tek kadın sanmaları gibi motorlarına bağımlı hale geliyor...bknz süleyman nikli putperest..:queen:

Alem adamsın yav gülesim geliyor yazılarına :) Birincisi putperes değilim puta takınsaydım senin gibi bereket tanrısına tapınmazdım :)
Bereket tanrısını bilmeyenler için aşağıya resmin linkini ekliyorum resmi eklemiyorum ayıp olmasın :)
http://img.blogcu.com/uploads/burakulgenalp_bereket.jpg

İkincisi dostum motoruma bağımlıyım çok şükür dediğim gibi o benim 3 numaralı aşkım :) ve biz çok sevişiyoruz aramıza girme kara kedi.

Senin gibi hay ben bu motorun selesine hay ben bu motorun yağ eksiltmesine hay ben hay ben demiyorum :)

babcım çok canım çekti yaaa...uufffffffff....ama ben "çalış, çalış, çalış..."

Amanın başlığı yeni gördüm süper bi geziydi özer fotolar için teşekkürler dönüşte erken dönmek zorunda kalmasam bodrumda eğlensek çok güzel olacaktı ama sağlık olsun açılışı yaptık bi kere yollar bazen gözümüzde büyüsede gidince bütün yollar bitiyor benzin biraz ucuz olsa hemen turkiye turuna girişirim :)

Çerez gezimi ? Aman Allah ım şunu söyleyene bak sen :) Beşiktaş ile Mecidiyeköy arasında geziyorsun boyna birde adamın yaptığı 1900 km yola laf ediyosun. Taş olursun taş :)

olm adam sen yaşta moturla irlandadan trye geliyor...onu kasteddim...gitme gelme 1900 traş...aslında sırf gidiş önemli...yani 900 kmlik gezi bu...dönüşü napam ben...totalı napam...adam aydına gitmiş işte daha ne...:cat:

Seni tirbiyesiz fesat panda :)

Sen daha 600 km lik rotayı söylediğimde bile gelemem dedin birde adama laf atıyosun. Suss tüüttt hııımmmmm cısssss.

12/12 çalıştığımı biliyon nası gelem ...izin olsa bile akşamına işe yetişemem...

Alem adamsın yav gülesim geliyor yazılarına :) Birincisi putperes değilim puta takınsaydım senin gibi bereket tanrısına tapınmazdım :)

sen rodsıtarperestsin...demek dragstar alsan din değiştiricen...:queen:

Bereket tanrısını bilmeyenler için aşağıya resmin linkini ekliyorum resmi eklemiyorum ayıp olmasın :)
http://img.blogcu.com/uploads/burakulgenalp_bereket.jpg

asıl tirbiyesiz sensin ırz düşmanı yengen olm o senin:queen:

İkincisi dostum motoruma bağımlıyım çok şükür dediğim gibi o benim 3 numaralı aşkım :) ve biz çok sevişiyoruz aramıza girme kara kedi.

erken boşalıyosun ama hiç gezmiyon ki...karşı tarafıda mutlu etmen lazım...çorluda balaban dondurmadan eve itmeyle olmaz motorculuk...:queen:

zaten titreşimden cinsel hayatında etkilenmiştir doğal olarak...:queen:

Senin gibi hay ben bu motorun selesine hay ben bu motorun yağ eksiltmesine hay ben hay ben demiyorum :)

segmentinin en konforlu makinası...bu kadar yağ ekiltme kadı kızındada olur...:p

Amanın başlığı yeni gördüm süper bi geziydi özer fotolar için teşekkürler dönüşte erken dönmek zorunda kalmasam bodrumda eğlensek çok güzel olacaktı ama sağlık olsun açılışı yaptık bi kere yollar bazen gözümüzde büyüsede gidince bütün yollar bitiyor benzin biraz ucuz olsa hemen turkiye turuna girişirim :)

Kankam Sendende REsimler BEkliyoruz. Sende Çekmiştin Fotoraf Hatırlatırım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------

Harika bir gezi olmuş tebrik ederim ...

TEşekkür Ederim ..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------

Özer helal olsun kardeşim benim çocukluğundan beri hayalini kurduğum rotayı gerçekleştirmişsin. Harika bir gezi olmuş sorunsuz bitmiş çok şükür. Fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler.

Abi Cok SAgol İnsallah Sende En kısa Zamanında Hayal Ettiğin Bİ GEziye Direksiyon ÇEvirirsin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 PM ----------

babcım çok canım çekti yaaa...uufffffffff....ama ben "çalış, çalış, çalış..."

Olsun Zamanı gelir Usta Buluverirsin sende kendini Yollarda :)) Ama Sen Genede Çalış :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------

en azındansen akıllı adamsın ybrye geçtin...mondıyı bu kekorolar gibi dünyanın tek motoru zannedip yere göğe sığdırmadın...:cat:

ADam Gibi YOla Çıkıpta Bi Gaz AÇtıgını Göremedik MEto.. Ona Buna Ne LAf Atıp Duruyosun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 PM ----------

ÖZERİM gezi de fotolarda çok güzel olmuşş sorunsuz geçtiğinide çok sevindim
( gerçi önceden haberim vardı ama :p ) şimdi fotolara bakıpta yazmamak olmaz dimi daha yeni bakabildim valla :)

Aga COk TEsekkür Ederim, Hemen Sradı SAtıp Enduro Bi ALet Alalım sanada:mrgreen: beraber Vururuz Kendimizi Dağa, Taşa, YOllara, Antalyaya Ruslara :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 PM ----------

inanılmaz guzel paylaşım tşk arkadaslar...

DOstum TEşekkür Ederim İnşallah Daha Güzel Gezileride Buraya AKtarırız. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 PM ----------

güzel gezi paylaşım için teşekkürler :cat:

SAgol Abi.. ah o Bmw Bende Olsa Ne Yollar Yaparım :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 PM ----------

yüreyine sağlık özer güzel gezi olmuş paylaşım için tşkr.....

SAgol GÖkhanım İnşallah daha nicelerine Beraber Cıkarız.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------

Teşekkürler paylaşımınız için ,özellikle Belen kahvesinden çektiğiniz resimler benim için en güzel karaler. :cat::cat:

Abi TEşekkür EDerim Gerçektende Çok tarih Kokan bi Yerdi Orası.. Hayran Kaldım.. Bir Sonraki GEzimde Yine ORaya ugrama niyetindeyim :)

ADam Gibi YOla Çıkıpta Bi Gaz AÇtıgını Göremedik MEto.. Ona Buna Ne LAf Atıp Duruyosun
:)

cibiefimin kurma kolu 1.5 yıllık üyesin daha neyi görecen...katıldığım gezilerin linkini mi sırf tek motordaki 50.000 km mi sokayım gözüne...

sen yokken ben gezilerdem bıktımda inzivaya çekildim...2005/2006/2007 de gezdim noktayı koydum...sonra sen fırladın çıktın ortalığa üye oldun 07 sonunda...

motorda toplam kilometren ne ki babayaro...20.000 ise onun 10 da 1 ini bu gezide yaptın...

benim 91 de mobiletim vardı...sen 91 de ne yapıyordun onu bi düşün...

1986 da eniştemin jawası altında kaldım olduğu yerde ağırlıktan...o yıllarda olimpiyatlar vardı Rusya yoktu...USSR vardı maçları bile hatırlarım...Sergeı Bubka falan...artcıyken ayağım yandı jawada...iyi oku bunları kereste...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar