atma Recep sana ne zaman kitledimale:
marmok'a giderken :bounce: gitme dedin yanarsınd edin
atma Recep sana ne zaman kitledimale:
marmok'a giderken :bounce: gitme dedin yanarsınd edinhatırlaa msnde webcamlı sesli sohbeti
![]()
demek herkesi fişekliyomuşum...ama o zaman sende mondıal 151 rs vardı galiba..şimdi olsa yine derim...:bounce:
sen dersin ama ben giderim :cherry: ama bu sefer büyük iddaa koyarım :bounce: :queen:
yok artık =) o başlangıçtı ve kasa taşımak içindi![]()
Çerez gezimi ? Aman Allah ım şunu söyleyene bak senkanka bunlara çerez gezi deniyor...Diyarbakıra Karsa gidicen Antalyaya inicen gözüme girecen...![]()
bu elemanlar 11 yaşındaki çocukların ilk aşklarını dünyadaki tek kadın sanmaları gibi motorlarına bağımlı hale geliyor...bknz süleyman nikli putperest..:queen:
Çerez gezimi ? Aman Allah ım şunu söyleyene bak senBeşiktaş ile Mecidiyeköy arasında geziyorsun boyna birde adamın yaptığı 1900 km yola laf ediyosun. Taş olursun taş
olm adam sen yaşta moturla irlandadan trye geliyor...onu kasteddim...gitme gelme 1900 traş...aslında sırf gidiş önemli...yani 900 kmlik gezi bu...dönüşü napam ben...totalı napam...adam aydına gitmiş işte daha ne...:cat:
Seni tirbiyesiz fesat panda
Sen daha 600 km lik rotayı söylediğimde bile gelemem dedin birde adama laf atıyosun. Suss tüüttt hııımmmmm cısssss.
12/12 çalıştığımı biliyon nası gelem ...izin olsa bile akşamına işe yetişemem...
Alem adamsın yav gülesim geliyor yazılarınaBirincisi putperes değilim puta takınsaydım senin gibi bereket tanrısına tapınmazdım
![]()
sen rodsıtarperestsin...demek dragstar alsan din değiştiricen...:queen:
Bereket tanrısını bilmeyenler için aşağıya resmin linkini ekliyorum resmi eklemiyorum ayıp olmasın
http://img.blogcu.com/uploads/burakulgenalp_bereket.jpg
asıl tirbiyesiz sensin ırz düşmanı yengen olm o senin:queen:
İkincisi dostum motoruma bağımlıyım çok şükür dediğim gibi o benim 3 numaralı aşkımve biz çok sevişiyoruz aramıza girme kara kedi.
erken boşalıyosun ama hiç gezmiyon ki...karşı tarafıda mutlu etmen lazım...çorluda balaban dondurmadan eve itmeyle olmaz motorculuk...:queen:
zaten titreşimden cinsel hayatında etkilenmiştir doğal olarak...:queen:
Senin gibi hay ben bu motorun selesine hay ben bu motorun yağ eksiltmesine hay ben hay ben demiyorum![]()
segmentinin en konforlu makinası...bu kadar yağ ekiltme kadı kızındada olur...![]()
Amanın başlığı yeni gördüm süper bi geziydi özer fotolar için teşekkürler dönüşte erken dönmek zorunda kalmasam bodrumda eğlensek çok güzel olacaktı ama sağlık olsun açılışı yaptık bi kere yollar bazen gözümüzde büyüsede gidince bütün yollar bitiyor benzin biraz ucuz olsa hemen turkiye turuna girişirim![]()
Harika bir gezi olmuş tebrik ederim ...
Özer helal olsun kardeşim benim çocukluğundan beri hayalini kurduğum rotayı gerçekleştirmişsin. Harika bir gezi olmuş sorunsuz bitmiş çok şükür. Fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler.
babcım çok canım çekti yaaa...uufffffffff....ama ben "çalış, çalış, çalış..."
en azındansen akıllı adamsın ybrye geçtin...mondıyı bu kekorolar gibi dünyanın tek motoru zannedip yere göğe sığdırmadın...:cat:
ÖZERİM gezi de fotolarda çok güzel olmuşş sorunsuz geçtiğinide çok sevindim
( gerçi önceden haberim vardı ama) şimdi fotolara bakıpta yazmamak olmaz dimi daha yeni bakabildim valla
![]()
inanılmaz guzel paylaşım tşk arkadaslar...
güzel gezi paylaşım için teşekkürler :cat:
yüreyine sağlık özer güzel gezi olmuş paylaşım için tşkr.....
Teşekkürler paylaşımınız için ,özellikle Belen kahvesinden çektiğiniz resimler benim için en güzel karaler. :cat::cat:
Özerim tebrikler kardeşimcesur yüreksin sen helal olsun YÜRÜ BE ÖZER
![]()
ADam Gibi YOla Çıkıpta Bi Gaz AÇtıgını Göremedik MEto.. Ona Buna Ne LAf Atıp Duruyosun
![]()