Ledow 250cc yağ kaçırma

selamlar
Borelli ledow 250 cc V motor sahibiyim forum sakinlerine bir sorum olacakdı.debriyajın telinin bağlandığı mil'in o kısmıdan az miktarda yağ damlatmakda yağ keçesi değişecek galiba bu değişikliği yapan kullanıcı varmıdır acaba? roadstar 250,keeway 250 v motorlar,monero 250cc tümü aynı yapıya benziyor,bilgisi olan arkadaşımız var ise yazar ise sevinirim,kısaca bu keçe için motor yarılması gerekiyormu yada dışarıdan değişimi mümkünmüdür_?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorda yağ çok mu fazla sağdaki cam göstergeye bakarmısın ? orda keçe yok sanırım o parçayı çok söktüm o levyeyi tutan vida var ama kapağı sökmen gerek o gevşemiş olabnilir

yağ seviyesi normal fazla değil ön dişli kapağının içinde vidayı gördüm ama onu sökünce o levye çıkıyormu? vidayı denemiştim çıkmaya niyeti yokdu fazlada zorlamadım ters paso değil dimi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum dediğim vida o levyeyi tutan altta bi vida var ondan bahsediyorum bu levyeyi iki kez kırdığım için kendim söküp taktım senin motorunki biraz yukarda duruyor . önce kapağı aç levyeyi aşağı it yokla elinle sonra dediğim vidayı sık. ve de senin o levbyenin yayı yeridnen çıkmış

Debriyaj telinin bağlı olduğu koldaki conta gitmiş, bir ara değiştirirsiniz.(5-10-15TL bir şeydir çok tutmaz) şimdilik daha güzel görünmesi için önce nemli kağıtla silin sonra bulaşık deterjanı köpüğü ile yağ izlerini çıkarın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar