Ledow 250cc yağ kaçırma

selamlar
Borelli ledow 250 cc V motor sahibiyim forum sakinlerine bir sorum olacakdı.debriyajın telinin bağlandığı mil'in o kısmıdan az miktarda yağ damlatmakda yağ keçesi değişecek galiba bu değişikliği yapan kullanıcı varmıdır acaba? roadstar 250,keeway 250 v motorlar,monero 250cc tümü aynı yapıya benziyor,bilgisi olan arkadaşımız var ise yazar ise sevinirim,kısaca bu keçe için motor yarılması gerekiyormu yada dışarıdan değişimi mümkünmüdür_?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorda yağ çok mu fazla sağdaki cam göstergeye bakarmısın ? orda keçe yok sanırım o parçayı çok söktüm o levyeyi tutan vida var ama kapağı sökmen gerek o gevşemiş olabnilir

yağ seviyesi normal fazla değil ön dişli kapağının içinde vidayı gördüm ama onu sökünce o levye çıkıyormu? vidayı denemiştim çıkmaya niyeti yokdu fazlada zorlamadım ters paso değil dimi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum dediğim vida o levyeyi tutan altta bi vida var ondan bahsediyorum bu levyeyi iki kez kırdığım için kendim söküp taktım senin motorunki biraz yukarda duruyor . önce kapağı aç levyeyi aşağı it yokla elinle sonra dediğim vidayı sık. ve de senin o levbyenin yayı yeridnen çıkmış

Debriyaj telinin bağlı olduğu koldaki conta gitmiş, bir ara değiştirirsiniz.(5-10-15TL bir şeydir çok tutmaz) şimdilik daha güzel görünmesi için önce nemli kağıtla silin sonra bulaşık deterjanı köpüğü ile yağ izlerini çıkarın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar