LEDli stopumu kendim yaptım(resimli)

Arkadaşlar bahsettiğim LEDli stop için gereken malzemeyi buldum...
...ortaya bi sıra daha koyup bi enerji verelim bakalım nasıl duruyor...bu 3 lü sıra frenlere bağlanacak...

...bütün sıraları yerleştirdiiikkk... bi kere daha enerji verelim...

...kapağı üstüne koyup bi deneyelim...bakalım nasıl görünüyor...(sadece fren)

...bu da stop...

...hepsini yakalım bakalım...(yani farlar açıkken frene bastığımız konum)

--Evet arkadaşlar olay bu...çok yakında motorun üstüne monte edilmiş şekildeki resimleride koyacağım...Yorumlarınızı bekliyorum...Saygılar...--

Son düzenleme:
şimdiden hayırlı uğurlu olsun..:cat: Eline sağlık baya maharetliymişsin:cherry:

Bende bu konuya uğraşıyordum yaw Eline sağlık ben geç kalım...

Abi süper olmuş ya :) istediğin ebat ve şekilde yapabilirsin yani bunu (Hatta benden duymuş olma ama sen bunu satarsın bile arkadaşım :) ) Bundan sonraki hedef evde XENON far üretmek :cherry:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
harika olmuş
yaw arkadaşım sen ne kadar beceriklisin yaw
daha önce de motoruna yaptığın bazı şeyleri görmüştüm forumda
hakkaten elinden iyi iş geliyor
kutlarım...

Abi süper olmuş ya :) istediğin ebat ve şekilde yapabilirsin yani bunu (Hatta benden duymuş olma ama sen bunu satarsın bile arkadaşım :) ) Bundan sonraki hedef evde XENON far üretmek :cherry:
Aslında düşünmüyor değilim...ama bakalım eğer olursa öyle bişey zaten görürsünüz:queen:düşüncem aynı bu şekilde bütün farı sığğğdığı kadar döşemek...

Son düzenleme:
ellerinize sağlık hatırlarsınz. işte bu ledleri anlatmaya çalışmıştım size . Sanırım hazır kullandınız. ledleri nereden alındığı ve fiyat hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim

:cat: ellerine sağlık valla cook guzel olmus hem kendı yaptıgın bıseyı kullanmanın zevkıde baskadır hadı hayırlı ugurlu olsun:mrgreen:

ayk

park lambası olarak biraz fazla yanıyo gibi sanki frene basmışsın gibi bence bidrenc vasıtası ile voltajı düşürüp parklambasını o şekilde yakarsan daha hoş olur
frene basıncada drenci devredışı brakıp ledleri normal yakarsın buda fren olur daha güçlü yanar hem bütün ledler aynı anda yakarsın hem park hem fren için

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, parçaları nereden bulduğunuz, volt, watt parça tanıtımına ilişkin diğer bilgileri de verebilirseniz memnun oluruz.

Arkadaşlar, duruma bakılırsa; bu işlerden(elektronik) anlayan pek çok arkadaşımız var. niye bizleri daha fazla aydınlatmıyorsunuz?

Mesela: Led diyotları 12 Volt'da kullanabilmek için hangi dirençleri kullanmalıyız
Kaç adet led diyot seri, parelel vb. bağlanabilir. gibi gibi....

Son düzenleme:

ayk

sanırım 150ohm direnc 1 led için yeterli olur (12v elektrikte)

ayrıce her len yaklaşık olarak yanılmıyosam 1.5v elektirikte maximum ışık gücünü uretir 8 adet led seri bağlanırsa direnc gerekmeksizin 12v a bağlanabilir ama motosiklet aküsü 13.6 v civarında olduğu için 9 adet led kullanılması daha sağlıklı olur. unutulmaması gereken bi konuda led lerin uzun olanı ayağı + kısa olan ayağı - uzun kısa uzun kısa şeklinde seri bağlanması gerekiyo veya tam tersi
umarım yardımcı olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guzel bişi olmus emek vermek guzel iyi bişi eline saglık

güzel olmuş ellerıne saglık daha önce yazanları buyuk bir ihtimalle oglum kurcalamış o esnada yanlışlıkla yazılmış olabilir özür dilerim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar