LEDli stopumu kendim yaptım(resimli)

bir fikir daha vermek isterim
power led olarak satılan yaklaşık gücü 1 - 5 W arası olan güçlü ışık veren ledleri bir araya getirerek sis farı ve benzerlerini yapabilirsiniz:cat:

teşekkür ederim gerçekten :) önceden de dediğim gibi ellerine sağlık

led sisfarlarının maliyeti çektiği güç / ışık şiddeti olarak oranlanırsa daha iyi olur
35 W halojen sis farı takmak istediğinizde akü ve diğer elektrik aksam aşırı yükleneceği için her zaman kullanmak mümkün olmayacakdır. 20 W civarında güçlü bir aydınlatma için kullanılacak led sistem daha etkili olacaktır. aynı zamanda led sistem toplam kullanım süresi açısından bakıldığında halojen lambalara göre daha uzun ömürlüdür

arkadaşlar ledli stop lambaları var.Arka stop lambası yuvasına oluyor.

arkadaşlar ledli stop lambaları var.Arka stop lambası yuvasına oluyor.

ewt o tarz amoul yuvalarına uyarlanmış az sayıda led den oluşan stop lambaları var ama oldukça az ışık yayıro ben tavsiye etmiyorum... fark edilmek açısından....

led sisfarlarının maliyeti çektiği güç / ışık şiddeti olarak oranlanırsa daha iyi olur
35 W halojen sis farı takmak istediğinizde akü ve diğer elektrik aksam aşırı yükleneceği için her zaman kullanmak mümkün olmayacakdır. 20 W civarında güçlü bir aydınlatma için kullanılacak led sistem daha etkili olacaktır. aynı zamanda led sistem toplam kullanım süresi açısından bakıldığında halojen lambalara göre daha uzun ömürlüdür

yanlız şöyle bişi var ben enerji sarfiyatından bahsetmiyorum parasal maliyet olarak bnm kullandığım malzeme daha uygun ve yapması daha basit çünki hazır senin dediğin iş için devre plakası drençler havya lehim tabiki ee buda daha zahmetli oluyu hem parandan oluyosun hem daha çok enerji harcıyosun ama fikrine saygı duyuyorum ...... ayrıca konu led stop lambası sis farı diil..:)

Son düzenleme:
ellerine saglık güzel paylaşım yapmıssın ama keske biraz daha acıklama yapsaydın Malzemeler hakkında... Neyi nereye takacaz Hangi malzemeleri alaca vb gibi.. Ben yapmayı düşünebilirm ama fazla bi bilgim yok bu konularda...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar