LCD veya Plazma Sahipleri Klubü

Beyler bayanlar, herkez yok o model yok bu cc derken bizim başımız kel kaldı :pr: burdanda kopmak istemiyorum sizleri seviyorum :rendeer:

Bende almış olduğum evdeki en değerli şey üzerine bir klup kurim burda da bu konuda bilgi paylaşalım dedim.

Büyük bir aptallık sonucu 47LG5000 aldım.

Neden mi böyle bir aptallık yaptım. Yakında askere gidecem 1 yıl içinde motosu koyacak yerim yok. ondan daha önemlisi ehliyetim yok almayada firsatim yok. :farao: ha bunlar bahanemi değil tabi ama kendimi avutuyorum yaptığım aptalığı bastırıyorum bozmayın lütfen.:queen:

Resimleri Altta
438177vb.png

Büyük Resim: Link

Teknik özelikleri:
EKRAN BOYUTU :47 (")
ÇÖZÜNÜRLÜK :1920 x 1080
HD READY :FULL HD
EKRAN FORMATI :16:9
KONTRAST :50000/1
PARLAKLIK :500 CD/m²
HDMI GİRİŞ ADEDİ:2
TUNER SAYISI :1 TUNER
PC BAĞLANTISI :EVET
SCART SOKET AD.:2(-)
NB DVI GİRİŞ :0
TELETEXT :EVET
SES SİSTEMİ :SRS TRUSURROUND
PIP/PAT/PAP :HAYIR/HAYIR/HAYIR
SABİT DİSK SÜRÜCÜSÜ :HAYIR
GÖRÜNTÜ SİSTEMİ : PAL
TEPKİ SÜRESİ :5 MS

Kabaca
Kaynak :Link

Sizlerin de sahip olduğunuz LCD Plazma tipi araç gerecinizin resimlerini ve teçrübelerinizi bekliyorum.

Ben henüz ürünü teslim alamadım bu akşam teslim edecekler. Kendi cektiğim resimleri deneyimleri ve yorumlarımı yazarım.

Zamanla yaptığım modifiyelerede yer veririm artık :pr:

Son düzenleme:
Bendede aynısından var:)

Ahan super bir tester memnun musun?

Ne içi kullanıyorsun mesela SD yayın, HD Yayın , Full HD film yada PS3 ?

Nete millet çoşturmuş neler yapmışlar son limitlerde kullanıyorlarda bildiğim güvenebilceğim kişilerin yorumunu alim dedim:cat:
Mümkünse resimlerini falanda paylaşırsan super olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sony Bravia KDL-E4000 kullanıyorum.

Ahan super bir tester memnun musun?

Ne içi kullanıyorsun mesela SD yayın, HD Yayın , Full HD film yada PS3 ?

Nete millet çoşturmuş neler yapmışlar son limitlerde kullanıyorlarda bildiğim güvenebilceğim kişilerin yorumunu alim dedim:cat:
Mümkünse resimlerini falanda paylaşırsan super olur.

Valla çok gerçekçi gözüküyor HD yayınlarda güzel birde intelgent sensör denilen parça göz var o da ısığı kendine göre ayarlıyor.10wX2 hoporlerler idare ediyor inşallah ev sinema sisteminide alacam o zaman daha iyi olacak:)

Yeni aldık bizde,samsung,kurduk falan ama daha birbirimize ısınamadık pek.:silent: Karışık geldi biraz,arkada bi ton giriş yeri,bi kumanda yapmışlar,uçak kokpitinde o kadar düğme yoktur valla :pr: Korkuyorum birine basmaya,gökten bişey düşer,evin bi yerinde bişey çıkar diye ama görüntü güzel.:)

Lcd demode olacak organik ekranlılar geliyor enerj sınıfı A, tüketimi tüplüden de düşük.

hiç tv kültürüm yoktur.:)
hafta da bi vadiyi izlerim:cherry:
onun içinde lcd almam şahsen.o paraya makinayı büyütürüm:cherry:
ama biliyorum ki tv seyreden biri olsam mutlaka alırdım.keyfime düşkünümdür biraz:p

bizdede vestel var pixellence 42" iş yapacak bi tv ben arada pc yi bağlıyorum o zaman müthiş oluyor

LCD Cuma günü geldi kurdular.

ilk şok aldığım yerden ilk kurulum, ilk montaj üçretsiz farklı zamanlarda olsada fark etmez ama ikinci kez kuracaksanız servis üçreti alınır demişlerdi. Ya yanlış anladım yada kandırıldım. Askı aparatını kurdurkmak için çağırırsam 40 TL üçret istiyceklerini söylediler. :silent:

Benim Koyduğum yerde TV yayını yok DVD Player ile ilk testini yaptım. Benim DVD player HDMI falan olmadığı için aaa super abi gibi görüntü alamadım hayal kırıklığı oldu bende. Meğer altın uçlu conpenet kablolar falan varmış yok HDMI kablo lazımlış oda yetmiyormuş Blue-Ray Player falan gerekiyormuş...

Hafta sonu farklı bir mazaya gittim tabi adamlar super kalite filimleri koymuşlar en iyi kablolarla bağlamışlar ağzın acık izliyorsun.

Filmine göre ses kalitesine göre bazısında 25/100 ses seviyesi yeterliyken bazısında neredeyse 100/100 acmak gerekiyor.

Bazı gürüntülerde alet ses yapıyor bir cinla sesi gibi birsey çıkarıyor özelikle arka ışık 0 olunca Tam siyah yapmak istediğimde.

İnteregen Sensormudur nedir? O çok güzel kendisi ayarlıyor gözü yormuyor ben ilk geldi kurcalarken sineme spor ayarlarını bozdum :mrgreen: ama sonra sıfırlama olayı varmış geri aldım. Sinema modu çok karanlık görüntü yapıyor.

Her yer kablo oldu TV ünitesini delmek gerekecek askı aparatı almak gerekecek. Askı aparatları 60 TL tan başlayıp 200 TL ye kadar devam ediyor. LCD yi almakla bitmiyor yani Playeri, kablosu yok aparatı falan devam ediyor masrafları...:pr:

Kullandıkca test ettikce bilgilerini vercem. En kısa zamandada resmini eklemeye calışcam.

Son düzenleme:
HD film seyretmek için öncelikle HD DvD player alcan sonra HD film alcan bu sefer ses yetmiyecek ev sinema sitemi:mrgreen:

HD film seyretmek için öncelikle HD DvD player alcan sonra HD film alcan bu sefer ses yetmiyecek ev sinema sitemi:mrgreen:

Bu boyle uzayacak gidecek sanırım :mrgreen:

Peki kullanan test eden Play Station da kullanan varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende de FullHD bi lcd var HDMI ile hiç bir şey bağlayamadım henüz Ancak en büyük zevkim FulHD olarak riplenmiş filmleri indirip (Xvid olduğu halde tanesi 7 Gb oluyor) Notebook'u VGA'dan bağlayıp izlemek gibisi yok :) Uydu alıcısı olarak daha önceden aldığım Dreambox kullanıyorum ne yazıkki HD desteği yok :\ Ancak HD destekli Dreamboxlar pek güzel oluyormuş . Ses sistemi olarak ne kullanıyorsunuz??

Ses Sistemi olarak şimdilik herhangi birsey bağlamadım ama Sony MV-7700 eski 5+1 muzik setlerinden bağlamıyı düşünüyorum şimdilik. ama kablosunu falan almak lazım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar