Lazer vertigo kask incelemesi

Merhaba forumdaşlar.

Mevcut kaskımın özelliğini yitirmesiyle yeni bir kask arayışına girdim ve hazır kampanyadayken anesmotordan lazer vertigo dragon modelini aldım.Hakan bey e burdan teşekkür ederim.Kask cumartesi günü istanbuldan kargoya verildi pazartesi elime geçdi.Gerçekten bana çok kaliteli geldi.Ben bu kaskı araştırırken yorumlardan ve birkaç fotoğraftan başka bir bilgi bulamadım.Daha kaskı motorun üstünde deneyemedim ama deneyince gene burada izlenimlerimi yazarım.Kask 1450 gr kafada o kadar ağır durmuyor.Motorun üstündeki kullanımda ne olur bilemem.Youtubeye video ekledim.İlk videomu çekdim sonra unuttuğum bir ayrıntıyı tekrar videoladım 2 sinide izlerseniz iyi olur :)

Videolar;

[YT]2TgaOZir4RU[/YT]
[YT]FyFtWc0hSFQ[/YT]

Fotoğraflar;

4nvw1.jpg

adhwqq.jpg

33aglmu.jpg

69f47k.jpg

e1aku8.jpg

wwdaae.jpg

2je79zs.jpg

281aa8w.jpg

2cpqrs9.jpg

2eywfi9.jpg

2yy6plc.jpg

raqe74.jpg

hayırlı olsun dostum iyi bir rehber olacak.bende en kısa sürede vertigo lx modelinin resimlerini ekleyeceğim.

Sağolasın.Sanada hayırlı olsun.

Ayrıca sharp testlerinde 4 yıldız alan bir kask.

2dui161.jpg

O yeşil etikkette 2004 filan yazıyor üretim tarihi olmasın, kaskların raf ömrü var diye biliyorum sanki...

2004 de ödül almış ya bu kask orda aldığı ödüller yazıyor ama anlamadım ne odullerı oldugunu :)

Güle güle kullan kardeşim, kargolarımız aynı günde geldi, benimki 1 beden göccüğü. allah kaza bela göstermesin.

bu vertigoların üretim yılı hangisi oluyor kaskın içinde nereye bakacağız bilen varmı ?

kazasız gunlerde kullanman dılegıyle:rendeer:
buda benım lazer vertigo LX
Sıze boyunlukta onerırım

Sanada hayırlı olsun abi vertigolarımız asfalt yüzü görmesin inşallah :)

Güle güle kullan kardeşim, kargolarımız aynı günde geldi, benimki 1 beden göccüğü. allah kaza bela göstermesin.

Sağol abi.Sende güle güle kullan :)

bu vertigoların üretim yılı hangisi oluyor kaskın içinde nereye bakacağız bilen varmı ?

Çek cumhuriyeti üretimi ama yılını göremedim.

Bende bulamadım üretim yılını falan ama :)

Bütün vertigocular toplandık toplandık toplandık :p

Motosikletin üstünde deneyemedim maalesef zaten 6 da çıkdım işten o soğukdada yemedi :):mrgreen:

Kaskı bugün kullandım.Çok güzel bir kask görüş açısı geniş.Çene havalandırmasını açınca hava tam burunun üzerine geliyor :)Buğu olayı hareket halındeyken yok.Işıklarda durunca hafif bir buğu yapıyor hareket edince buğu kalmıyor.Benim hoşuma gitti tavsiye ederim.

Abi senin üst havalandırma değişik :)

evet ya bende şaşırmıştım anesmotora sordum yeni modellerde bu şekilmiş.
diğer farklı yanıda yanlardada vertigo yazısı yok.
buğu olayına gelince hızlanınca kalmıyo buğu fakat düşük hızlarda özelliklede hava soğuksa berbat bi şekilde buğu yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar