Lazer vertigo dragon mu? Nolan n61 mimic mi?

Lazer virtigo? Nolan N61? hangisi?

• Lazer Virtigo

Oy: 30 56.6%
  • Nolan n61

Oy: 23 43.4%

• Kullanılan toplam oy
    53
watercolours' Alıntı:
küçük bir hatırlatma, bir kaskı düşürdüğünüz anda o kaska bir daha güvenmeyin, görevini yerine getirmiştir derler. kasklar tek kullanımlıktır. bir kazadan sonra görünürde hiçbirşey olmasa bile bir daha kullanılmazlar.

bi kaza diildi elimden düştü, sorun var mı diye bayisine de gösterdim ama bişey yok. sonuçta kaska kondom muammelesi yapmayada gerek yok

arkadaşlar biraz saçma olabilir ama gülmek serbest.Yaz aylarında vizörü arabaların camlarına uygulanan renkli filmlerden uygulasak gaha ucuza gelip iş görmez mi malum koyuluk açıklık dereceleri de var :cherry:

Forumda çok önceden okuduğum bir test vardı.Avrupa da bir firmanın tüm marka modelleri test edip sonuçlarını yayınlamışlardı.Çok iyi hatırlıyorum LAZER çoğu pahalı modelden daha iyi koruma notu almıştı.

Benim de artçı kaskım lazer vertigo herkes oldukça memnun kendim de shoei xr1000 serisi kullanıyorum oda 2006 en iyi koruyan kask seçilmişti.Güvenlikte iyi markalar birbirine çok yakın olabilirler ama yinede imkan varsa dizayndan önce güvenliğe bakmak gerekiyor.Bence Fiyatına göre en iyi kask Lazer

GKN

bende çoktan almıştır kaskını :wiinkk:

bence çoktan almıştır kaskını :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar