Lastik Tavsiyesi..

Herkese Merhaba öncelikle;

Motorumun Lastiklerini değiştirmek istiyorum ama 2 marka arasında takıldım kaldım (Lastik ebatım 130/90-15 normal lastik )
1. si Metzeller,
2. si Dunlop..

Özellikle bu markaları kullanan arkadaşların fikirlerini öğrenebilir miyim ? Herkese Kazasız Sürüşler..

yoo eklemedim eklesem değiştirilmiştir diye yazardı :cat:

yaw şaka takılıyorum ben görmemişim lastik işinden pek anlamam anlayanalr için yardımcı olur die düşündüm ebatlar meyersem yazıyormus dostum :queen:

marka sitelerine baktınmı ? ordan ebatlarını yazıp özelliklerini fiyatlarını bulabiliceğin bi site yokmu araştırdınmı ?

yaw şaka takılıyorum ben görmemişim lastik işinden pek anlamam anlayanalr için yardımcı olur die düşündüm ebatlar meyersem yazıyormus dostum :queen:

marka sitelerine baktınmı ? ordan ebatlarını yazıp özelliklerini fiyatlarını bulabiliceğin bi site yokmu araştırdınmı ?

fiyat olarak araştırdım ,fiyatları yakın birbirine..sadece kullanıcı tavsiyesine ihtiyacım var..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------

dunlop & brıgestone

brigestone hiç bakmamıştım. ona da bakarız ama kafamda metzeller yada dunlop var. tşk ler genede :cat:

Metzeler'den diyeyim ben.
Kullanıpta memnun kalmayanı duymadım. Ayrıca anesmotor forum üyelerine %10 indirimli satıyor. Birde montaj ücretsiz. Buda ayrı bi avantaj tabi. Metzeler üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.

arkadaslar nıye metzeller kısın fazla sertlesmmeyıp yol tutusunu bırakmayan dunlop tur her zaman tercıhımdır :)salut:gercı lastık ayakkabıya benzer)

Benim ön lastik Michelin; arka lastik Metzeller :)

İkisi de mükemmel ısındıktan sonra :)

metzeller alacağım gibi görünüyor, anes motorda benim ebatlar yokmuş o kötü oldu sadece :(

dunlopu 10.00 km kullandım ama kaya kaya bu sebepten ben :farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------

şimdi ırc kullanıyorum ve memnunum :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ----------

ırc fiyat olarakta çok makul,bana tavsiye edende motor ustası :wiinkk:

dunlopu 10.00 km kullandım ama kaya kaya bu sebepten ben :farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------

şimdi ırc kullanıyorum ve memnunum :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ----------

ırc fiyat olarakta çok makul,bana tavsiye edende motor ustası :wiinkk:

bizim arkadaşlardan da IRC kullanan var onlarda memnun ama kauçuk lastik olmaması kötü sadece sonuçta bizi götüren lastikler ondan biraz kaliteli almak lazım..tavsiyen için tşk.ler:cat:

üstad, bu konuda çok araştırdım, çok lastikçi ve kullanıcıyla konuştum.
para varsa metzeler veya michelin. ısınınca olur sana sakız. yağmur çamur sorun olmaz.
uygun fiyata; pirelli, dunlop (aynı firma zaten),
kendim Unilli kullanıyorum. istersen git bak bi mağzada. kontrol et. uygun fiyata güzel lastik.

üstad, bu konuda çok araştırdım, çok lastikçi ve kullanıcıyla konuştum.
para varsa metzeler veya michelin. ısınınca olur sana sakız. yağmur çamur sorun olmaz.
uygun fiyata; pirelli, dunlop (aynı firma zaten),
kendim Unilli kullanıyorum. istersen git bak bi mağzada. kontrol et. uygun fiyata güzel lastik.

tşk ler arkadaşım tavsiyen için bencede metzeller sağlam gidip gördüm güzel lastikmiş, maaşın yatmasını beklicez artık bir aksilik olmazsa alacağım gibi :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar