Lastik seçimi

Merhaba arkadaşlar motoruma yağmurda sorun çıkarmayacak en iyi lastiği almak istiyorum yağmurda çok sıkıntılı şuan onu farkettim 5. vitese bile geçrken arka lastik kayıp sağ sol yapıyo. lastik ölçülerim ise. ÖN 100/90/-18 ARKA 130/90-15
İlla aynı seriden 2 lastik gerekli değil pirelli sport demon arkaya alıp meltzellerdan güzel bide ön lastik istiyodum sizce buda sıkıntı yaratırmı ön arka farklı firma?

farklı desen yalpalamaya sebep olabilir yerinde olsam michelin marka alırdım uygun ebatlarda

irc nin o ebat lastiği varmı bilmiyorum ama, kesinlikle pişman olmıyacağın bir ürün;
+ Türk malı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim kawada farklı desen lastik var ama 3000 km oldu hiç bir sorun yok.
bence'de michelin güzel seçim,çabuk bitiyor ama asfalt kavraması yol tutuşu güzel adamlar işi biliyor lastik üretiyor.

birlas lastik bulabılırsen birlas al,yol tutuşu konusunda kesın garanti verebilirim

Arkadaşlar ben her yetişebildiğim konuya cevap verirken bu kadar önemli ve genelinizin deneyimli olduğu bir konuda nedne kimse yazmıyor lastik alıcam ama sport demon 185 euro ya geliyo o yüzden metzeller yada ne öneriyosanız onu alıcam yukarıda verdim ölçüleri lütfen yardımcı olurmunuz:silent:

300 kişi bakmış ve kimse bişey yazmamışmı???:cyclopsan

Ebat olarak birşey diyemem ama marka olarak Michelin önerimdir.Buz motor'da Michelin lastikler bulabilirsin. Bende yeni değiştirdim 3 hafta oluyor lastikerin değişimi.Şuanda en yağmurlu havada bile kendime güvenerek (tabiki daha düşük hızda kullanarak) yola çıkabiliyorum.Yağmur yağarken bu vites geçişlerinde özellikle 1.2. vites geçişlerinde gazı çok kontrollü tutmak gerekir,çünkü cruiser motor lastiği dahi kayma yapıyor,sport modelleri varın siz düşünün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar