Lastik nasıl değiştirilir? izleyin...

pek çok sürücünün kabusudur lastik patlaması.

yanında takım-taklavatı bulunan, ve eli yatkın olanlar için yararlı videolar buldum.

buyrun... :wiinkk:

Tubeless (iç lastik olmayan tip)
[YT]anyY0UO5gqk[/YT]

Tube type (iç lastikli tip. şamrelli, şamriyelli, şambriyelli dedikleriniz var ya. işte o :) )
[YT]yNZzxeyfXBw[/YT]

Yolda kalınması halinde...
http://www.youtube.com/watch?v=0D_VFqUsp4w

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Faydalı olacağına eminim.......

Varmıdır lastik sökmeyi bilmeyen acaba?......

değiştirmeyi bilmeyen yoktur elbet, belki de vardır. ama güzel ayrıntılar var;
misal 3 adet aparat kullanmanın faydası, ilk videodaki o enteresan beyaz şeyler :) jant zarar görmesin diye kanımca :cyclopsan kolay çıkarmayı sağlıcak jel sıvı bişilerin faydası, tekerin dönüş yönünü işaretlemek-unutmamak, disklerinde... vb gibi.

Yoksa bisikletin tekerini değiştirmekten farkı yok, sadece daha fazle güç istiyor okadar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bak çenkis...Sen seyret...Yap artık şu lastiği... Şişire şişire balon yapıcan tekeri....:cat:

az havayla daha iyi yol tutuyor benim lastik çok ani hızlandığından yol tutuşu düşmesin diye havası az lastiğin yoksa güçten yolu tutmuyor savruluyor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
az havayla daha iyi yol tutuyor benim lastik çok ani hızlandığından yol tutuşu düşmesin diye havası az lastiğin yoksa güçten yolu tutmuyor savruluyor

Edebiyat hocana benden selam sööle oldumu..... Ulen araya bi virgül falan koy.... Bişey anladıysam Forrap kovalasın....:queen::queen::queen:

yararlı bilgiler emeğine sağlık:cat:

yaw benim lastik acaba şamriyellimi mondıal 151 lik lerden olanlardan

Son düzenleme:
Arkadaşım bilgiler için sağol.

Buna ek olarak eğer özellikle uzun yol gidiyorsanız piyasada 5-10 ytl ye satılan lastik tamir spreyleri mevcut.

5999991_0.jpg

Bu spreyi çok kez otomobilde minibüste ve kamyonette kullandım. motosiklettede tavsiye edip aldırdığım arkadaşlar da kullanmış memnunlar. Lastik sökmeyle veya yanınızda uzun yolda yama takımı yapıştırıcı levye anahtar takımı ve pompa taşımanıza gerek kalmıyor bunu siboba takarak kullanabiliyorsunuz hem tekerinizi şişiriyor hemde geçici bir süre tamir ediyor. tavsiye ederim.

yok kolay onu takması insan zamanla alışıyor benim pojovardı birzamanlar arkalastik nekadar kaynak yemişti 17 yerinden kaynaklıydı her seferinde söküp takarsan alışırsın :mrgreen:

dün lastiğin bir yanağını çıkarıp içine şambrel koyana kadar göbeğim çatladı allah kimseye lastik problemi çektirmeye:)

GKN

e abi pisikletin bile lastiğini söküp takarken mahvolurduk
motosiklet allah vermeye..
nasıl oldu şambrel tubeless e? kullandınmı hiç?

e abi pisikletin bile lastiğini söküp takarken mahvolurduk
motosiklet allah vermeye..
nasıl oldu şambrel tubeless e? kullandınmı hiç?

dünden beri 30km yol yaptım jantın deliğini genişletmediğim için şuan bir sorun yok (gibi)

GKN

inşallah çıkmazda :cat:

(sorun )

Son düzenleme:
babaçi;871643' Alıntı:
dünden beri 30km yol yaptım jantın deliğini genişletmediğim için şuan bir sorun yok (gibi)
Dünden beri sadece 30 km mi.Formdan mı düşüyon ne :cherry:

Bu arada İstanbulda bi yerde m22 24 € ya buldum ama izmire en ucuz şekilde nasıl getirtebilirim bunu yaw :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar