Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malesef dayanmıyor.1-2 hafta sonra motoru yıkamak istediğinde,önce rengi gitmeye başlıyor,sonra da kendisi.:cherry:Yaz ayların da ömrü biraz daha uzun ancak neticede fazla dayanmıyor....Şahsen 1,2 hafta için saatlerce teker kalemi ile teker boyamak pek mantıklı gelmiyor:queen:
bunu duyduğum iyi oldu kelleci saol. almayı düşünüyordum siyah üstü sarı güzel olur dedim ama yatar bu iş. kalemin kalitesinden böyle bir sorun yaşamış olabilirmisin?
ben kullanmıştım lastiklerimi değiştirene kadar uzun bir süre geçmişti yaklaşık 4-5 ay ve hiç deforme yoktu. ama alırken 3 lirayada vardı 10 lirayada vardı pahalı olanı almıştım
ben denemek için zamanında sıvı daksil kullanmıştım. iyi bir keçeli kalın uçlu kalemin ( içi bitmiş olması gerek) yardımızyla ve kendi minik fırçasyla yapmıştım 1-2 harfini. gyet başarılıydı.
sonra sattım gitti motoru. 1 sene kadar dayanmıştı...
sarı almayı düşünüyorum ben. sarı pek kir göstermez herhalde. sık sık yıkamak gibi huylarım yoktur ve bir soru daha: 1 kalem marka model (pirelli scorpion) boyayarak kaç kez boyar?