lastik kalemleri?

dayanıyor mu bu icatlar? 2 güne silinip gitmesin

Malesef dayanmıyor.1-2 hafta sonra motoru yıkamak istediğinde,önce rengi gitmeye başlıyor,sonra da kendisi.:cherry:Yaz ayların da ömrü biraz daha uzun ancak neticede fazla dayanmıyor....Şahsen 1,2 hafta için saatlerce teker kalemi ile teker boyamak pek mantıklı gelmiyor:queen:

bunu duyduğum iyi oldu kelleci saol. almayı düşünüyordum siyah üstü sarı güzel olur dedim ama yatar bu iş. kalemin kalitesinden böyle bir sorun yaşamış olabilirmisin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kullanmıştım lastiklerimi değiştirene kadar uzun bir süre geçmişti yaklaşık 4-5 ay ve hiç deforme yoktu. ama alırken 3 lirayada vardı 10 lirayada vardı pahalı olanı almıştım ;)

Mersin İl Temsilcisi
ben denemek için zamanında sıvı daksil kullanmıştım. iyi bir keçeli kalın uçlu kalemin ( içi bitmiş olması gerek) yardımızyla ve kendi minik fırçasyla yapmıştım 1-2 harfini. gyet başarılıydı.
sonra sattım gitti motoru. 1 sene kadar dayanmıştı...

kaliteli olanlar uzun süre gidiyor ancak renkler kir gösterdiği ve kirlenince çok çirkin göründüğü için sürekli olarak üzerinden geçmek gerekiyor

ben kırtasiyeden bi daksil,dakstil v.s ne deniosa aldım boyadım 1 ay kadar bembeyaz parlıyodu şimdi rengi sarardı ama hiç çıkmadı :)

sarı almayı düşünüyorum ben. sarı pek kir göstermez herhalde. sık sık yıkamak gibi huylarım yoktur :) ve bir soru daha: 1 kalem marka model (pirelli scorpion) boyayarak kaç kez boyar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar