lastik ısıtmak

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
lastik nasıl ısınır bizim bir şey yapmamıza gerek var mı yoksa km yaptıkça kendi kendine ısınır mı?
lastiğin ısınıp ısınmadığını nasıl anlarsınız

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hızlanma (gazlama) ve yavaşlama (frenleme) döngüsüyle ısınır; karkası esnetmeniz gerekiyor yani.

lastik nasıl ısınır bizim bir şey yapmamıza gerek var mı yoksa km yaptıkça kendi kendine ısınır mı?
lastiğin ısınıp ısınmadığını nasıl anlarsı
@Osm@n beyden şöyle bir cevap bekliyorum. Üstüne küçük bir hamur parçası atın. Cos derse ısınmıştır .
Not: Espri amaçlı paylaşılmıştır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Motogp ve superbike formasyon turunu izleyip fikir sahibi olabilirsin. Mesela f1de slalom yapıyorlar ve son düzlükte gaz fren burnout. Motogp ve wsbk için sadece sürüyorlar, sert gaz, sert fren.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motogp ve superbike formasyon turunu izleyip fikir sahibi olabilirsin. Mesela f1de slalom yapıyorlar ve son düzlükte gaz fren burnout. Motogp ve wsbk için sadece sürüyorlar, sert gaz, sert fren.

harika öneri :d
ahajsha her sabah ilk kilomerelerde bunu yaparım sgaga

pokemon yanlış anlama senın dalga gectiğini anladım ben de devam ediyorum.

sonra küsersin falan..

iklgape.jpg

exqguq6.jpg

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Sıcak su döksek ısınır mı? Yada saç kurutma makinesi tutarakta ısınır sanırım, bunlarda bir yöntem

lastiğin ısınıp ısınmadığını nasıl anlarsınız
Sürdükçe ısınır , daha hızlı sürdükçe daha çok ısınır , mesela hava 35-40 derece iken yarım saat 200 ile git özellikle arka lastigin tabanına elini dokunduramazsın 60-70 dereceye çıkar ısı..

F54

artık gerçekten açılan konulara hayretle bakıyorum mantık yürütmeye çalışıyorum
ne kadar kocakarı hikayesi varsa gerçek sanılıyor hiçbir bilimsel dayanağı olmayan kulaktan dolma şehir efsanesi konu varsa karşımıza çıkmaya başladı
BENİM için işin güzel tarafı bu yazılanlar sadece sosyal medyada paylaşılıyor olması yakın çevremde bu kadar saçmalayan arkadaşlarım olsa bir daha görüşmem

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ne kadar kocakarı hikayesi varsa gerçek sanılıyor hiçbir bilimsel dayanağı olmayan kulaktan dolma şehir efsanesi konu varsa karşımıza çıkmaya başladı
BENİM için işin güzel tarafı bu yazılanlar sadece sosyal medyada paylaşılıyor olması yakın çevremde bu kadar saçmalayan arkadaşlarım olsa bir daha görüşmem
açılan konuda hiçbir bilgi vermedim şöyle lastik ısıtıyorum veya şöyle ısıtılır demedim siz kendi bi yerinizden uydurmuşsunuz bunu hakaret olsun diye söylemiyorum acilen bi doktora başvurun

F54

bak gene saçmalamaya devam etmişsin görüyormusun ? göremezsin...
çünkü birilerine birşeyler sormadan önce kendi akıl süzgeçinden geçirmeyi öğrenememişsin karşıdaki insana/insanlara böyle bir soru sorarsam acaba onların gözünde nasıl gözükürüm diye
evet sorgulamak güzeldir soru sormak güzeldir birşeyler öğrenmeye çalışırsın cahil kalmazsın ama akıl mantık dışı sorular sorduğunda karşıdaki insanlar sana güler
doktora başvurmamı söylemişsin ama bu zeka seviyesinde birinden tavsiye almam

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hala konuşuyorsun ama problemin ne olduğunu söylemiyorsun sorunun hangi kısmı seni bu kadar rahatsız etti düşünüyorum da anlayamıyorum bi türlü sokağa çıkalım soralım motosiklet üzerindeki 10 kişiye 9u lastiğin nasıl bilinçli ısıtıldığını bilmediğine eminim ya da kendi dünyanda kurup oynayabilirsin iyi günler

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Herşey çalıştıkça ısınır hareket ettikçe ısınır en temeli bu, gaz fren seven öyle ısıtır,slalololom seven öyle ısıtır ama neticede ısınır yani. Bi şöminenin başında da isinabilir 😁 ben henüz soğukla sıcak arası lastikte ki farklı tam çözemedim ama zamanla gelicem oralara.Teknik bilgim var ama pratikte hissedemedim farkı henüz yani. Yaşasın Daytona 250v😁

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

puhahaha valla helal olsun F54.

arada sırada guzel mesaj yazdığın oluyor :d

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
hala konuşuyorsun ama problemin ne olduğunu söylemiyorsun sorunun hangi kısmı seni bu kadar rahatsız etti düşünüyorum da anlayamıyorum bi türlü sokağa çıkalım soralım motosiklet üzerindeki 10 kişiye 9u lastiğin nasıl bilinçli ısıtıldığını bilmediğine eminim ya da kendi dünyanda kurup oynayabilirsin iyi günler
Daha üç günlük motorcu çıkmış lastik nasıl ısıtılır diye soruyor. Bununla da kalmayıp milleti doktora falan yollamaya çalışıyor.

Yavrucuğum senin için sıcak yada soğuk lastik arasında neredeyse fark yok. Henüz o tutuşu faydalı olarak kullanabilecek seviyede değilsin. Öncelikle temel konularda kendini geliştir ondan sonra sıcak lastik ile soğuk lastik arasındaki farkı kolayca anlayabildiğini göreceksin. Bu gün yaptığın sürüş hatalarından lastiğin ısısı seni kurtaramaz.

Ana okulunu bitirmeden doktora yapmaya çalışan tipik genç aklı .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar