@Osm@n beyden şöyle bir cevap bekliyorum. Üstüne küçük bir hamur parçası atın. Cos derse ısınmıştır .lastik nasıl ısınır bizim bir şey yapmamıza gerek var mı yoksa km yaptıkça kendi kendine ısınır mı?
lastiğin ısınıp ısınmadığını nasıl anlarsı
Motogp ve superbike formasyon turunu izleyip fikir sahibi olabilirsin. Mesela f1de slalom yapıyorlar ve son düzlükte gaz fren burnout. Motogp ve wsbk için sadece sürüyorlar, sert gaz, sert fren.
Ben mikro dalgada 120 saniye döndürüyorum. İşlem tamam.@Osm@n beyden şöyle bir cevap bekliyorum. Üstüne küçük bir hamur parçası atın. Cos derse ısınmıştır .
Not: Espri amaçlı paylaşılmıştır.
Sürdükçe ısınır , daha hızlı sürdükçe daha çok ısınır , mesela hava 35-40 derece iken yarım saat 200 ile git özellikle arka lastigin tabanına elini dokunduramazsın 60-70 dereceye çıkar ısı..lastik nasıl ısınır bizim bir şey yapmamıza gerek var mı yoksa km yaptıkça kendi kendine ısınır mı?
lastiğin ısınıp ısınmadığını nasıl anlarsınız
Sıcak su döksek ısınır mı? Yada saç kurutma makinesi tutarakta ısınır sanırım, bunlarda bir yöntem
açılan konuda hiçbir bilgi vermedim şöyle lastik ısıtıyorum veya şöyle ısıtılır demedim siz kendi bi yerinizden uydurmuşsunuz bunu hakaret olsun diye söylemiyorum acilen bi doktora başvurunartık gerçekten açılan konulara hayretle bakıyorum mantık yürütmeye çalışıyorum
ne kadar kocakarı hikayesi varsa gerçek sanılıyor hiçbir bilimsel dayanağı olmayan kulaktan dolma şehir efsanesi konu varsa karşımıza çıkmaya başladı
BENİM için işin güzel tarafı bu yazılanlar sadece sosyal medyada paylaşılıyor olması yakın çevremde bu kadar saçmalayan arkadaşlarım olsa bir daha görüşmem
artık gerçekten açılan konulara hayretle bakıyorum mantık yürütmeye çalışıyorum
ne kadar kocakarı hikayesi varsa gerçek sanılıyor hiçbir bilimsel dayanağı olmayan kulaktan dolma şehir efsanesi konu varsa karşımıza çıkmaya başladı
BENİM için işin güzel tarafı bu yazılanlar sadece sosyal medyada paylaşılıyor olması yakın çevremde bu kadar saçmalayan arkadaşlarım olsa bir daha görüşmem
Daha üç günlük motorcu çıkmış lastik nasıl ısıtılır diye soruyor. Bununla da kalmayıp milleti doktora falan yollamaya çalışıyor.hala konuşuyorsun ama problemin ne olduğunu söylemiyorsun sorunun hangi kısmı seni bu kadar rahatsız etti düşünüyorum da anlayamıyorum bi türlü sokağa çıkalım soralım motosiklet üzerindeki 10 kişiye 9u lastiğin nasıl bilinçli ısıtıldığını bilmediğine eminim ya da kendi dünyanda kurup oynayabilirsin iyi günler