Duz giderken daha fazla yere basar, bir cm kadar
Ama,
Daha zor yatar
Daha fazla sürtünmeden oturu yakıt artar, son hız düşebilir.
Yanak yüksekliği iyi ayarlanmalıdır.
Dış çapı daha genis ya da küçük olan teker, standart km göstermesinin gosterdigini değil altında ta sa üstünde bir hızda gidersin.
Aklıma ilk gelenler bunlar
Duz giderken daha fazla yere basar, bir cm kadar
Ama,
Daha zor yatar
Daha fazla sürtünmeden oturu yakıt artar, son hız düşebilir.
Yanak yüksekliği iyi ayarlanmalıdır.
Dış çapı daha genis ya da küçük olan teker, standart km göstermesinin gosterdigini değil altında ta sa üstünde bir hızda gidersin.
Aklıma ilk gelenler bunlar
160 taksan da değişmez ama önermiyorum, şekil için mi takiyorsun yoksa yararı varsa mı diye düşündün?
jant genişliği önemli olan. 2.75'lik janta 140 olur, 150 kesinlikle olmaz. 3.5'lik janta 140 da olur, 150 de olur. jant genişliğin 150'lik lastiğe uygunsa, biraz yakıt artabilir.
Anladim hocam. Şekil nasil daha iyi görünüyor muorjinali 130'luk olan virago 250'ye 140'lik lastik taktim, yillardir kullaniyorum, sorun yok. Viraj kabiliyeti biraz azaliyor diyorlar ama ben pek hissetmedim dogrusu
hiçbir negatif veya pozitif etki olmuyor. test edildi onaylandı. eğer ciddi anlamda orjinalini değiştirmeyeceksen, orjinalden şaşmayıııın diye bağıranlara ve felaket habercilerine pek takılma derim. onun dışında görünüşü güzelleşiyor ama![]()
Bende düşünüyorum Orjinal 110-70-17 140-70-17 olan motoruma 150-60-17 110-70-17 mı alsam yoksa 150-60-17 120-60-17 mı ? Bu lastikte bana uyan başka ebat yok...
Ogrenip yazarim abi teşekkür ederimJant olcunude ogrenirsen ona gore takabilcegin en yuksek degeri sana verebilen arkadaslar cikar elbet
Anladim hocam. Şekil nasil daha iyi görünüyor mu
Evet daha guzel gorunuyor, bir de simdi aklima geldi, arkaya genis lastik taktiktan sonra, artcinizin agirligi fazlaysa lastik camurluga surtunebiliyor, benim motorda oyle olmustu. Artci alacaksam 50kg sınırını gecmemeye dikkat ediyorum.