Dostum adamı övüyormusun eleştiriyormusun ? ben anlamadım , bu ürünü kullandıysan tecrübeni paylaş , inzell hakkında bizim bilmediğimiz bir şey biliyorsan yaz lütfen..
Reklamda oynayan sanatçı oynadı diye ne översin ne de söversin izel durumuda aynı
Ne övüyorum ne Eleştiriyorum eleştiri zaten içinde övgü ve yergiyi içinde barındırır da neyse.
Elaman
V İ R A L R E K L A M Y A P M I Ş ,Elamnın yaşam tarzı belli bajaj bile reklam yapması için kendi 200 cc araba çakması vermiş eleman da dolanmış .. Bunda kötü bir şey de yok iyi bir şey de yok , senin benim çalışmam gibi..
Şimdi sen dünya para verdin gittin GS aldın basınç sensörü var bu formula X midir nedir onu sıktın ne olacak sensörün içine edeceksin ..Ayrıca şambriyel li lastiklere sıkarsan da bir halta yaramaz ...
Benim görüşüm PARA TUZAGI BULAŞMAYIN ,beklediginiz MOKA yaramaz bu konu Facebook GS ve Tenere de çok konuşuldu genel kanaat da o yönde ..
İZel bunun böyle oldugunu bilmiyor mu alasını biliyor o da kendi MEnfatine bakıyordur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------
Bu başlıktan sonra kimse, kendisine göre yararlı olduğunu düşündüğü bir ürünü forum ortamında paylaşmaz, tavsiye etmez artık. Adamı bir tekme tokat dövmediğimiz kalmış. Boşverin agalar faydalı olduğuna inanıyorsak teşekkür edip kullanalım, işe yaramadığına ya da zararının yararından fazla olduğuna inanıyorsak da kullanmayalım,geçelim. Farzedelim ki arkadaşın bu işten ticari çıkarı var (ki olmadığını söylüyor) ne yapsın? kazanmasın mı? Çin'de bile yüzüne bakılmayan, Çin'in en problemli motorlarının reklamı yapıldığında süper, bu arkadaş birşey paylaşmış hemen "auuwww". Buarada ben de lastik içine jel,köpük vs basmam o ayrı konu.
Hocam
ELMA İLE ARMUT KARIŞTIRMA SAPLA ÇÖPÜ BİR BİRİNDEN AYIR ,
Birisi normal vatandaş geçimini giderlerini bir yerde bordurulu haftada en az 45 saat çalışarak kazanıyor..(SEN BEN GİBİLER)
Ama bu Eleman bajaj bile 200 cc arabasını verip TR turu atıyor sponsor oluyor ...
Geçimini senin benim kazandıgım yoldan kazanmıyor..
sen yaparsın ben yaparım normal karşılarız sorun yok kimse açısından sorun yok hatta çinin çöp motorunuda övsen sorun yok öyle düşünmüş olabilirsin bir yerde bu alan dışında kendi geçimini sağlıyorsun ,motorsikletden maddi bir gelirin yok , Ama arkadaşın durumu FARKLI ,
Rahmetli Barkın ın KTM övemesi gibi düşün ,adamı almışlar dünya yı gezdiriyorlar nasıl bir moka yaramaz desin
Sen çok yanlış anlamışsın burada 22 futbolcunun dışında birisi topa vuruyor ""auuwww"" değil milet AZ BİLE SÖYLEDİ gelip böyle VİRAL REKLAM yaparsan bu tepki normal ...