Ortada mucizevi bir ürün yok , yani deliği fitil ile tıkayabilir , iç lastiğiniz varsa değişir devam edersiniz , gözden kaçırdığımız nokta ürün bu işleri çok daha çabuk ve zahmetsizce hallediyor , ayrıca kaçımız yanında fitil tamir seti taşıyor ? yada lastiği söküp şamreli değişecek beceriye sahip ? yazılan yorumlardan anladığım kadarıyla çivi saplandığında hemen fark edip çıkarırsak (sebebini anlayamadım) içerdeki jel iş görüyor..ayrıca jel , fitil uygulamasındaki gibi deliği biraz daha büyütmeye gerek bırakmıyor ama günü kurtardıktan sonra içerden soğuk yama gerekiyor , son olarak lastiğin içine önceden doldurmak şart değil , eksi tarafı ise basınçlı köpükler gibi tamamen inmiş lastiği şişiremiyor , köpükten artısı ise çok kolay temizlenmesi..
beyler adam her sene onbinlerce km yol yapıyor , yolda yaşadığı tecrübe birçoğumuzdan fazladır , sponsorluk alıp markayı motorada yapıştırabilir ama memnun kalmadığı ürünü bize tavsiye edecek karakterde bir insan olmadığını yüzyüze hiç tanışmasamda ben hissediyorum..