- Konu Yazar
Arkadaşlar son yaptığım kazadan sonra baharda değiştirmeyi düşündüğüm lastikleri şimdiden değiştirmek istiyorum. Kaza belki acemiliğimden (kontrol tekniği vs) oldu o anı çok net hatırlamıyorum ama arka lastik kaydı viraj alırken ve düştüm, zaten diş kalınlığı baya azalmıştı arka lastiğin. Ankara'da motosiklet lastik alabileceğim bir yer biliyor musunuz ve daha önemlisi hangi marka önerirsiniz?
Geçenlerde gv 250 forum başlığı altında Duro marka önermişti bir arkadaşımız aslında çifti de diğer lastkilere göre baya cazip bir fiyata sahip. Ben gene de sizlerden de fikir alıp ona göre almak istiyorum çünkü Duro alırsam arka lastik 1cm daha kalın olacak. Aklıma gelmişken lastik ebatlarını da yazayım:
ön lastik : 110/90/16
arka lastik : 150/80/15
lastikten beklentim yol tutuşu, onun dışında zaten performans lastiği falan istemiyorum isterse vibrasyonu bana sonuna kadar iletsin sorun değil yeter ki virajlarda aklım hep lastiklerde olmasın istiyorum
şimdiden teşekkürler arkadaşlar başınızı ağrıttıysam affola..
Geçenlerde gv 250 forum başlığı altında Duro marka önermişti bir arkadaşımız aslında çifti de diğer lastkilere göre baya cazip bir fiyata sahip. Ben gene de sizlerden de fikir alıp ona göre almak istiyorum çünkü Duro alırsam arka lastik 1cm daha kalın olacak. Aklıma gelmişken lastik ebatlarını da yazayım:
ön lastik : 110/90/16
arka lastik : 150/80/15
lastikten beklentim yol tutuşu, onun dışında zaten performans lastiği falan istemiyorum isterse vibrasyonu bana sonuna kadar iletsin sorun değil yeter ki virajlarda aklım hep lastiklerde olmasın istiyorum