Laptop Önerileriniz ???

mesela casper tavsiye etmem. Asus yada hp olabilir hatta dell'in de güzel makinaları var. Casper şu sebepten olmaz: casper in kar marjı %25tir. Yani bilgisayar aldığınız casper bayisi babanızın oğlu olsa en az %25kar etmiştir.
Bayilere söyledikleri aynen şöyle:
Şu fiyattan alacaksın, %25kârla bizim liste fiyatımızdan satacaksın!

Acil 112 nickli arkadaş hızır gibi yetişti gerçekten.eğer bahsettiği indirimi yakalayabilirsek yani uygulayabilirsek benim yelpaze epey genişler.yani 1800 tlye kadar çıkabilirim.yani bu da piyasadaki 2000-2200 arasındaki bilgisayarlarda tercih yapabileceğimi gösterir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mademki autocad kullanıcaksın sana samsung r522 öneririm.Ben kullanıyorum.HDMi çıkışıyla evdeki 106 ekran LCD televizyonuma bağlayıp 1920*1080 çözünürlükte kullanabiliyorum.Güçlü bir ekran kartı var ama oyunları 1920*1080 çözünürlükte oynadığımda ısınıp reset atıyo.Normal çözünürlükte gayet başarılı.Aoutocad de ısınma sorunu yapacağını sanmam.Bütün yeni çıkan oyunları kaldırıyo.

casperler masaüstünde iyi , Dizüstü ise kesinlikle toshibadan şaşma. ayrıca en az 4 yada 6 gb ram . 2gb ekran kartın olsun , Birde Vatanbilgisayar, Bimeks Gibi mağazaları internet üzerinden takip et çok güzel indirimler yapıyorlar .

Başka firmalardada var mı bilmiyorum ama Dell alırsan(her modeli olmayabilir ama) teknik servis ücretsiz olarak kapına kadar gelip sorununu çözüp gidiyor aklında bulunsun.

casperler masaüstünde iyi , Dizüstü ise kesinlikle toshibadan şaşma. ayrıca en az 4 yada 6 gb ram . 2gb ekran kartın olsun , Birde Vatanbilgisayar, Bimeks Gibi mağazaları internet üzerinden takip et çok güzel indirimler yapıyorlar .

Casper dan masaüstü alınmaz! Bütün özelliklerini yazdığını zannedersiniz ama anakart marka model yoktur. ram, HDD markası yazmaz(oem kullanırlar)
Bu arada 2gb(paylaşımsız) ekran kartı olan laptop varmı? Varsa ben alabilirim:)
Bende masaüstü var 1800usd+kdv ye topladım. Ekran kartı Zotac GTX260 amp2 edition var. Bunda bile "paylaşımsız" 2gb bellek yok.
Ram olarak da 4 yada 6gb şart değil. Çünkü DDR3'e geçtik, Ram hızları 1066dan başlıyor. 3gb DDR3 Ram, i5 işlemci, 500gb HDD yeterli olur diye düşünüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------

Başka firmalardada var mı bilmiyorum ama Dell alırsan(her modeli olmayabilir ama) teknik servis ücretsiz olarak kapına kadar gelip sorununu çözüp gidiyor aklında bulunsun.

Kapıda nasıl çözüyorlar anlamadım ama Samsung kapıdan kargo ile aldırıyor, servis süresi bitiminde de yanında flash bellek gibi küçük bir hediye ile ürününüzü gönderip gönlünüzü alıyor:)

Yani çözebilirse eve gelip çözüyor yoksa alıp götürüyorda Samsung'un flash bellek olayı güzelmiş :p

hocam paylaşımsız 2 GB ekran kartı Acer'da, Monster'de var.

örneğin
Acer AS5745G-5466G64 Intel Core i5 460M 2.53GHZ 6GB 640GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 2200 lira.
monster tamamen performans için üretiliyor.

hocam paylaşımsız 2 GB ekran kartı Acer'da, Monster'de var.

örneğin
Acer AS5745G-5466G64 Intel Core i5 460M 2.53GHZ 6GB 640GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 2200 lira.
monster tamamen performans için üretiliyor.

Gerçekten makinalar güzelmiş. Monsterları 4yıldır biliyorum 2008de 8800GT den düşük ekran kartı kullanmıyorlardı. ama bu kadar olduklarını görmemiştim:) motosikletten sonra performans PC lere baya uzak kalmışım:)
Yalnız arkadaş için biraz fazla bu makineler. HD Oyun performansı arıyorsa tabi başka...
Bu "arada varsa ben de alayım" konusunda ciddiydim:) bir ara toshiba qosmio alacaktım o da lokum kasası gibiydi:):)

hocam bilgisayar arayan benim :) oyun hiç oynamadım diyebilirim laptopla.çocukken oynardım masaüstünde :) şimdi zamanım yok, yanlış anlaşılmasın...aslında arkadaşınızla bir görüşseniz, bu 2 gb ekran kartlı acerin fiyatı son ne olur diye :cat: özellikleri fena değil gibi

gold da 1950 tl

Forumdan Uzaklaştırıldı
HDMİ çıkışlı al.Autocad'de çizfiğin projeleri dev ekranda izleyip sunum yapabilirsin.

HDMİ çıkışlı al.Autocad'de çizfiğin projeleri dev ekranda izleyip sunum yapabilirsin.

yerden göğe kadar haklısın ::alkiis:: hiç o tarafını düşünmedim.hatta gönlümde blue-raylı, e-sata girişli modeller geçiyor.biri olsa diğeri olmuyor ama :pr:

fiyat konusunda yarın haber veririm. Ben de yattığım yerden telefondan nete giriyorum da kimin yazdığına pek dikkat edemiyorum kusura bakma.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yerden göğe kadar haklısın ::alkiis:: hiç o tarafını düşünmedim.hatta gönlümde blue-raylı, e-sata girişli modeller geçiyor.biri olsa diğeri olmuyor ama :pr:

Samsungr522'de e-sata girişi ve hdmi çıkışı var.Blueray daha henüz çok pahalı bir sistem.Hiç gereği yok.Ben blueray filmleri internetten indirip laptopuma atıp hdmi bağlantısıyla LCD televizyonuma bağlayıp izleyebiliyorum.Özelliklerine bakmak istersen buradan bakabilirsin :

http://www.samsung.com/tr/consumer/.../NP-R522-XS03TR/index.idx?pagetype=prd_detail

Samsungr522'de e-sata girişi ve hdmi çıkışı var.Blueray daha henüz çok pahalı bir sistem.Hiç gereği yok.Ben blueray filmleri internetten indirip laptopuma atıp hdmi bağlantısıyla LCD televizyonuma bağlayıp izleyebiliyorum.Özelliklerine bakmak istersen buradan bakabilirsin :

http://www.samsung.com/tr/consumer/.../NP-R522-XS03TR/index.idx?pagetype=prd_detail

iyi gibi ürün ama DDR2 ramı.daha üst modellerine bakayım ben onun

1 yıldır kullandığım laptop Casper Nirvana 15,6 (CPQ.I720-4L25P). İstediğin özelliklerin tamamı var. HDMI çıkış falan. Harddisk arızasıyla servise verdim 2 gün sonra yenisini verdiler. Fazlasıyla memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Casper alman kesinlikle hata olur üretim bandı çok kalitesiz.

Ben Kendime alıcak olsam gerek servis kalitesi gerekse ürünsel yönden HP derim ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar