casperler masaüstünde iyi , Dizüstü ise kesinlikle toshibadan şaşma. ayrıca en az 4 yada 6 gb ram . 2gb ekran kartın olsun , Birde Vatanbilgisayar, Bimeks Gibi mağazaları internet üzerinden takip et çok güzel indirimler yapıyorlar .
Casper dan masaüstü alınmaz! Bütün özelliklerini yazdığını zannedersiniz ama anakart marka model yoktur. ram, HDD markası yazmaz(oem kullanırlar)
Bu arada 2gb(paylaşımsız) ekran kartı olan laptop varmı? Varsa ben alabilirim

Bende masaüstü var 1800usd+kdv ye topladım. Ekran kartı Zotac GTX260 amp2 edition var. Bunda bile "paylaşımsız" 2gb bellek yok.
Ram olarak da 4 yada 6gb şart değil. Çünkü DDR3'e geçtik, Ram hızları 1066dan başlıyor. 3gb DDR3 Ram, i5 işlemci, 500gb HDD yeterli olur diye düşünüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------
Başka firmalardada var mı bilmiyorum ama Dell alırsan(her modeli olmayabilir ama) teknik servis ücretsiz olarak kapına kadar gelip sorununu çözüp gidiyor aklında bulunsun.
Kapıda nasıl çözüyorlar anlamadım ama Samsung kapıdan kargo ile aldırıyor, servis süresi bitiminde de yanında flash bellek gibi küçük bir hediye ile ürününüzü gönderip gönlünüzü alıyor
