- Konu Yazar
--------------------------------------------------------------------------------
Evet diz üstü bilgisayar arıyorum, şu an kullandıgım masa üstü bilgisayar ile takas yapabileceğim bir laptop arıyorum.
Çözünürlügü yüksek 15 veya 16 inç ekrana sahip, temiz bir laptop arıyorum.
250 Gb Harddisk ve üzeri olsun.
temiz olsun,
güzel olsun.
kullandıgın masa üstü bilgisayarın özellikleri :
acer monitör,
kablosuz klavye ve fare,
kamera,
80gb,
ıntel(R)
pentium(R)4cpu 3,06GHz
3,07 GHz,448MB RAM
Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum hiçbir arazı ve sorun yaşamadım,
değiştirmemin sabebi ise ev de işte ve dışarıda internete bağlanmak istiyor olmamdır.
alacağım laptop'u sadece internet için kullanacagım, diger oyun vs vs için özellikleri olmaması ve uygun olması benim için önemlidir, ancak çözünürlügü ve hızlı olması ilk tercihimdir.
çevrenizde ve yakınızda varsa böyle bir notebook haberlerinizi bekliyorum, takas veya peşin.
Evet diz üstü bilgisayar arıyorum, şu an kullandıgım masa üstü bilgisayar ile takas yapabileceğim bir laptop arıyorum.
Çözünürlügü yüksek 15 veya 16 inç ekrana sahip, temiz bir laptop arıyorum.
250 Gb Harddisk ve üzeri olsun.
temiz olsun,
güzel olsun.
kullandıgın masa üstü bilgisayarın özellikleri :
acer monitör,
kablosuz klavye ve fare,
kamera,
80gb,
ıntel(R)
pentium(R)4cpu 3,06GHz
3,07 GHz,448MB RAM
Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum hiçbir arazı ve sorun yaşamadım,
değiştirmemin sabebi ise ev de işte ve dışarıda internete bağlanmak istiyor olmamdır.
alacağım laptop'u sadece internet için kullanacagım, diger oyun vs vs için özellikleri olmaması ve uygun olması benim için önemlidir, ancak çözünürlügü ve hızlı olması ilk tercihimdir.
çevrenizde ve yakınızda varsa böyle bir notebook haberlerinizi bekliyorum, takas veya peşin.